15 millió euró értékű kokaint találtak az Aldis banánok között

2015.05.05

Több mint 15 millió euró értékű kokaint találtak hétfőn az egyik németországi Aldiban a banános dobozokban, nyilatkozta a rendőrség.

A Berlin körzetébe tartozó 14 Aldi egyik munkatársa fedezte fel az extra tartalmat a Kolumbiából érkező szállítmányban, amely a rendőrség szerint minden bizonnyal célt tévesztve kerülhetett a szupermarketbe. „Úgy látszik, egy kis hiba csúszott a logisztikába” mondta Stefan Redlich, a rendőrség szóvivője az AFP hírügynökségnek, majd hozzátette, hogy jelenleg is folyik a vizsgálat, hogy vajon ki lehetett az eredeti címzett. A német főváros történetében a mostani 386 kg-os kokain fogás volt eddig a legnagyobb. Hasonló eset történt egyébként 2014 januárjában, akkor a berlini áruház dolgozói 140 kg kábítószert találtak összesen 6 millió euró értékben, szintén a banános dobozokba rejtve. Forrás: AFP
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Zamárdiban marad a Balaton Sound!

2021.09.22.

A helyiek megszavazták és a Sound mellett döntöttek.

The Etiket w/ TRYM @ Dinamo, 2021.10.02.

2021.09.16.

A techno és a hardtrance határait elmosó, a már megszokott acid-érzékenységgel kombinált “Sparkling Waterboy” Trym a francia újgenerációs techno művészek egyik vezető arca.