2012-ben is focival segítenek a DJ-k!

2012.03.06

A hazai dj-k futball válogatottja alig több mint fél éve alakult, és azóta rendre bizonyítják, hogy számos elfoglaltságuk ellenére helyén van a szívük.

Első futballmérkőzésüket a Vasas-HÍD-AS Roma meccs előmeccseként játszották a Puskás Ferenc Stadionban, Francesco Totti, valamint 8000 néző előtt. Néhány héttel később a Telki Focifesztivál keretein belül méretették meg magukat, ahol az előkelő II. helyezést sikerült megszerezniük. A DJ-k igen komolyan veszik a sportot, minden héten első osztályú keretek között edzővel edzenek a Fáy utcai Vasas pályán. Első perctől fogva a jótékonykodásra helyezték a hangsúlyt, így olyan meghívásokat vállalnak el, ahol az esemény bevétele valamilyen nemes ügyet szolgál. Így mérkőztek meg az Újságíró Válogatottal a Bozsik Stadionban, mellyel a székelyföldi labdarúgást segítették, ahogyan több NB1-es csapat is, majd 2011 szeptemberében Nyíregyházán a Városi Sportarénában 565.000 forintot rúgtak össze a pázsiton a Down Egyesületnek, hogy támogassák a fogyatékkal élő gyerekeket. A lemezlovasok segítségével így a Csodavár Korai Fejlesztő Centrum eszközeinek bővítésére kapott lehetőséget az egyesület. A székesfehérvári Főnix Gold FC utánpótlás nevelő csapata régóta önerőből valósítja meg terveit, így novemberben úgy határoztak szeretnének minél több gyermeknek lehetőséget kínálni, hogy megmutassák tehetségüket a futballban, ezért egyértelmű volt hogy játékukkal a „kicsiket” is támogatják. 2012-ben pedig a lemezlovasoknak is elindul a szezon: március 21.-én Szombathelyre utaznak, hogy egy mini tornán összecsapjanak többek között a Haladás csapatával. Itt a szociálisan rászoruló tanulók életkörülményeinek javításához járulnak hozzá, majd hamarosan Kecskemét-en és Debrecen-ben is bizonyítják, hogy ha baj van segítenek, valamint Nyíregyházára is visszatérnek. A csapat: Dj Fat, Bárány Attila, Hamvai P.G., Dj Junior, Dj Free, Dj. Dominique, Danny L., Karmatronic, Taylor, Whiteboy, Candyman, Smiths, Süti, Thomka, Spigiboy, Rocha, Wallas, Németi, Stick, Marvin, Newik, Surprise, Kincses, Nemere.

TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.