24 órát zenélt Marco Carola a romániai Sunwaves Festival-on

2015.05.07

Múlt hétvégén a partizók nagyszerű szetteknek lehettek fültanúi Romániában, ugyanis olyan tapasztalt profik szolgáltatták a talpalávalót, mint Carl Cox, Ricardo Villalobos, Tale of Us, Lee Burridge vagy Craig Richards. A legnagyobb visszhangot kiváltó előadás azonban mindenképpen az extra hosszú szettet adó Marco Caroláé volt.

Az extra hosszú talán kicsit visszafogott jelző is arra, amit Marco Carola művelt a legutóbbi fellépésén. A dj-k itt bármekkorára nyújthatják a szettjeiket négy és tizenkét óra között (lásd a maratoni specialista Sven Väth-t), azonban a beszámolók szerint az olasz techno Don egészen 24 órán keresztül nem akart kiszállni a lemezjátszók mögül. Olyannyira, hogy a végén már ülve is zenélt. Hector és tINI volt kiírva Carola után az előzetesek alapján, azonban tINI Facebook posztja alapján erre már nem került sor. Azok, akiknek nem volt szerencséjük élőben átélni Marco maratoni szettjét, a Youtube-on csíphetnek el belőle néhány részletet. A 24 órás szett mellett azért semmiképpen nem mehetünk el mosolyogva, ám ez még így is messze van a Guiness rekordot tartó lengyel Norberto Loco 200 órás szettjétől.
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Zamárdiban marad a Balaton Sound!

2021.09.22.

A helyiek megszavazták és a Sound mellett döntöttek.

The Etiket w/ TRYM @ Dinamo, 2021.10.02.

2021.09.16.

A techno és a hardtrance határait elmosó, a már megszokott acid-érzékenységgel kombinált “Sparkling Waterboy” Trym a francia újgenerációs techno művészek egyik vezető arca.