90's Boiler Room - A legjobb dolog a héten ami az interneten történt

2015.05.29

Elfelejtheted a dj-k unalmas Twitter bejegyzéseit, a 90’s Boiler Room talán a legviccesebb, ami idén történt eddig az interneten.

A megszokott lenyűgöző Boiler Room szetteket dobta fel az oldal készítője azzal a vicces csavarral, hogy a 90-es évek pop klasszikusait vágta be a videók alá. A mémmé vált videókon napjaink legnagyobb dj-i szerepelnek, akiket az underground szcénából jól ismerhetünk. Maceo Plex, Richie Hawtin, Ben Klock, Mano Le Tough, David August, Len Faki vagy Sven Väth megszokott arckifejezése teljesen új értelmet nyert, amikor valami olyan csendült fel, amire egyáltalán nem számítottál.

While we're trying to figure things out, check out this WEAPON OF DANCE DESTRUCTION that LOCO DICE dropped last weekend. Sick!

Posted by 90's Boiler Room on Thursday, 28 May 2015
A videókat sajnos kénytelen volt leszedni a 90’s Boiler Room csatorna szerkesztője a YouTuberól a Boiler Room szerzői jogaira való tekintettel, de Facebook oldalán az alábbi közleményt tette közzé: „Épp most beszéltem a Boiler Room-os srácokkal. Elmondták, hogy rendszeresen le kell venniük a nem hivatalos videókat, ezzel is védve az előadókat, akik azokon szerepelnek. Végtére is nem egy vírus videón való szereplésre szerződtek le. Úgy vélik azonban, hogy a videók nagyon viccesek voltak, és kitaláljuk a módját, hogyan lehetne még jobb formában visszahozni azokat, és az összes ezzel kapcsolatos hirdetési bevételt jótékony célra ajánlanánk fel.”

Természetesen a YouTubera folyamatosan kerülnek vissza a videók, de ezek törlésre is kerülnek, ahogy az a hivatalos 90's Boiler Room csatornával is történt. Viszont ajánljuk figyelmetekbe a hivatalos facebook oldalt, ahol megtalálni a régebbi videókat és mellettük már érkeznek az újabb remekművek is.

https://www.facebook.com/90sboilerrroom
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Zamárdiban marad a Balaton Sound!

2021.09.22.

A helyiek megszavazták és a Sound mellett döntöttek.

The Etiket w/ TRYM @ Dinamo, 2021.10.02.

2021.09.16.

A techno és a hardtrance határait elmosó, a már megszokott acid-érzékenységgel kombinált “Sparkling Waterboy” Trym a francia újgenerációs techno művészek egyik vezető arca.