A svéd DJ és producer, Avicii köszön vissza a BURN dobozokról

2013.05.25

Különleges kiadásban kapható hazánkban a BURN Original energiaital. A limitált kiadású széria csupán néhány hétig lesz elérhető. A termék íze nem változik, csak a csomagolás, amelyet napjaink legismertebb DJ producere, Avicii fotója díszít.

A jellegzetes vörös láng és fekete alapszín mellett napjaink egyik legsikeresebb előadója, Avicii is feltűnik a BURN Original energiaital csomagolásán. Ennek oka, hogy a rádiók játszási listáinak élén álló DJ több zenei program kapcsán is együttműködik az energiaital márkával. Avicii az egyik mentora annak a BURN által útnak indított DJ tehetségkutatónak, a BURN Studios Residency-nek, amely a napokban zajlik Ibizán egy magyar művész, Domján Márió részvételével is. A neves DJ itt olyan tanácsokkal látja el személyesen a versenyzőket, amelyek segítségével akár ők lehetnek az ibizai party élet következő előadó generációja. A BURN energiaital az idei évtől aktív szereplője a Formula 1 sorozatnak is, a Lotus csapat és ezáltal Kimi Raikkonen oldalán. A népszerű DJ ebből az együttműködésből is merített inspirációt munkájához, amelynek hamarosan látható, hallható eredményei is lesznek. A limitált kiadású csomagolást várhatóan augusztusig lehet majd beszerezni. A különleges darabok már kaphatóak a nagyobb üzletekben és hamarosan az egész országban elérhetőek lesznek.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Jay Lumen csatlakozott az ikonikus Pan-Pot duó Second State kiadójához

2020.08.04.

Így a Drumcode mellett immár a techno szcéna másik irányadónak számító kiadója is fémjelzi a nevét.

Augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani!

2020.07.30.

2020 nyarának fesztiválszezonja teljes egészében elmarad.

Amelie Lens új EP-je landol augusztusban

2020.07.28.

A Higher címet viselő kislemez, ami az első idei megjelenése lesz, saját kiadójánál, a Lenske-nél érkezik majd augusztus 21-én.