A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03

+ KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ!

Kedves Barátunk! A Badgirls 24. szülinapja apropóján úgy gondoltuk kinyitjuk egy kicsit a "kört", és egyrészt egy közönségtalálkozót, másrészt dj arcokat is várunk a közös alkotáshoz! Ha szeretnél valamelyik Szegedi Badgirls bulin velünk zenélni, akkor várjuk 1 órás mixed video és/vagy audio formátumban.

10 szerda éjfél! Nincs különösebb elvárásunk, de a HOUSE műfajon belül várjuk a mixeket, azon belül viszont jöhet minden. Lehet vadonat új mix, ami direkt erre készült, de ha úgy érzed van már kész aktuális ehhez a szerephez illő mixed - azt is szívesen vesszük. Nincs eszköz megkötés, vinyl, cdjk, kontroller, live cuccok bármi jöhet, az összhatás a fontos. A kész videót youtube, vagy facebook csatornádra töltsd fel és a linket illeszd be e posztunk alá. Ugyanígy ha csak audio mixet tudsz készíteni azt egy soundcloud linkre töltsd fel és azt illeszd be ide kommentben. (Ha úgy gondolod írhatsz is 1-max 2 mondatot magadról). A jelentkezés érvényesítéséhez oszd meg a saját facebook/insta profilodon is a mixed ezzel a képpel és jelöld meg a Badgirls (Official) oldalt és az eseményt is:

https://www.facebook.com/events/373206155533915 A beküldött alkotásokból 3-at választunk ki, akiknek lehetőségük lesz élőben is fél-fél órában bemutatni a mixet a szülinapon: 20:30as kezdéssel. Utána egy rövid kerekasztal beszélgetést is szervezünk a Phonoda moderátora kérdez minket a Badgirls és a szcéna múltjával, jelenével, és jövőjével kapcsolatban. DE BÁRKI KÉRDEZHET a közönségből is és eljöhet a "pályázók" mixét is meghallgatni. Nekik egészen 22:00ig féláron azaz csak 2000Ft-ért lesz módjuk az éjszakai bulira is kedvezményes jegyet venni. (Egyébként 22:00-ig ingyenes a kerekasztal és dj-"döntő) Várjuk a mixeket és Várunk MINDENKIT egy közönség találkozóra, ahol dumáljunk kicsit a szcéna helyzetéről és a jövő generációk tehetség gondozására is szánjunk időt-energiát!


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját