A drogszakértők azt mondják, a kokain kiszállítása gyorsabb lehet, mint a pizzáé

2018.01.17

A Global Drug Survey (GDS) arra a kérdésre keresi a választ, hogy gyorsabb lehet-e a kokain kézbesítése, mint egy étel házhozszállítása.

A dark-web lehetőséget ad a dílereknek, hogy egyre nagyobb fogyasztói igényt elégítsenek ki, ami felveti azt a kérdést is, hogy érdemes lenne-e prémium kiszállítási szolgáltatást bevezetniük, hogy a kereslet és a kínálat egyensúlyba kerüljön. Hogy választ találjanak erre az érdekes kérdésre, a GDS összehasonlítja a kokain- és a pizza kiszállítási idejét világszerte.

Dr. Adam Winstock a GDS részéről így nyilatkozott: „A dark-web segítségével a kábítószerek egyenesen az emberek postaládáiban landolnak, a titkosított közösségi oldalak pedig lehetővé teszik, hogy mindezt anonim módon tehessék meg, így nem meglepő, hogy a kiszállítás sebességét is fel tudják így gyorsítani. Annak ellenére, hogy a gyors drogszállítás többletköltséget jelent, a kényelem és a diszkréció miatt a dílereknek megéri invesztálni a prémium szolgáltatások fejlesztésére. Mindezeket szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk a kábítószer szállításának sebességét és hatékonyságát világszerte. Hogy legyen kézzelfogható összehasonlításunk, úgy döntöttünk a pizza kiszállítása lesz a kiindulópont, ezzel vetjük majd össze a kokain kézbesítését a tesztünk során.”

Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint megvárni az eredményt.


TOVÁBBI CIKKEK

Újabb fellépők csatlakoztak a Szigethez

2023.05.09.

Számos területen megújulás jellemzi az idei Szigetet!

Historical Tales with Giolí & Assia @ Budai Vár, 2023.08.26.

2023.04.26.

Historical Tales with GIOLI & ASSIA - Buda Castle - 26. August 2023

Historical Tales with Hernan Cattaneo @ Budai Vár, 2023.07.08.

2023.04.26.

HERNAN CATTANEO (all day long !)