A Klockworks lenyűgöző teaser videót készített Ben Klock új sorozatához

2017.04.03

A népszerű producer új projektjéről, a Photonról lehullt a lepel.

Az első show április 30-án lesz a londoni Printworks-ben, itt mutatják majd be a kiadó főnökének új koncepcióját, amelyben „a több érzékre ható élményen lesz a hangsúly, amely egyesíti a hangot, a fényt és az építészetet”.

„A Printworks lett kiválasztva elsőként, mivel egyedi, hatalmas ipari építmény, a hatalmas térben központi szerepe van a fények játékának. Mivel a sorozatban szereplő minden egyes helyszín a külön adottsága miatt lett kiválasztva, így a fény show minden esetben különböző lesz” – olvasható a sajtóközleményben.

A teaser videóban egy olyan fény előadás látható, amilyenre a bulikban is számíthatunk. A videót a Funkhaus Berlinben vették fel, az abban szereplő dal pedig egy kiadatlan Trevino track, a Sombre Tones. Trevino korábban közreműködött már a Klockworks-szel, a kiadónál jelentek meg a Klockworks 14 és a Klockworks 09 EP-i.

Az első bulin természetesen ott lesz Ben Klock, továbbá Marcel Dettmann, Planetary Assault Systems live show, Ben Sims, Dax J és Etapp Kyle is.

Ben Klock-kal Magyarországon augusztus 26-án találkozhatsz, a B my Lake Fesztiválon!
Jegyek: 
http://www.bmylake.hu/jegyek/category/entry-ticket


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.