A mai naptól elérhetőek az [UNREAL] x SIKZTAH közös kollekció első darabjai!

2022.01.18

A mai naptól elérhető hazánk egyik legnagyobb zajkeltőjének, Sikztáhnak az első merch kollekciója, amit az [UNREAL] csapatával közösen dobtak piacra és már azt is belengették előre, hogy további limitált darabok fogják követni a sort.

Sikztah az alábbi sorokat írta hozzá posztjában:

"Ma droppolt az [UNREAL] x SIKZTAH közös kolllekciónk első fázisa, amit idén még további limitált számú variációk követnek majd.
Már régebb óta kerülgetem a saját merch témát, de a streetwear és high fashion beállítottságom miatt ez kivitelezési és minőségbeli akadályokba ütközött, egészen mostanáig, amikor végre megalakultunk egy kollabra hazánk számomra első számú streetwear brandjével.
Menjetek rá a limitált cuccokra online az UNREAL INDUSTRY webshopjában (Link a bioban) és a TRUE TO SOLE budapesti üzletében!"

További képek a kollekció darabjairól instagramon és facebookon érhetőek el. Eléggé menő darabok lettek, szóval menjetek rá, ameddig kaphatóak! 


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját