A Miami Parti Őrség 12 tonna kokaint kapcsolt le nem sokkal a Miami Music Week előtt

2019.03.27

Hétfőn indult el a Miami Music Week, ami a hétvégén az Ultra Music Festival-lal zárul majd. Bár nagyon szép gondolat az, hogy egyszer majd senki sem használ drogot ahhoz, hogy élvezze a zenét, egyelőre ez utópia marad.

Ennek következménye, hogy nagyon népes a szerhasználók tábora – Miami pedig különösen kiemelt szerepet játszik ebben, ugyanis a kokainkereskedelem egyik központja az Egyesült Államokban épp Florida állam legnépesebb városa.

Egy összehangolt művelet eredményeként a Parti Őrség 12 különböző egysége több mint 12 tonna kokaint kapcsolt le múlt pénteken, megakadályozva így, hogy az Miamiba jusson. A kábítószer értéke körülbelül 360 millió dollár.

„Ha tonnánként fogod meg, nem kell az utcán kilónként utána rohanni”mondta az akcióról a Parti Őrség szóvivője. „Egy ilyen nagy mennyiségű kábítószer lekapcsolásához összehangolt munkára van szükség” – tette hozzá Mike Massaro hadnagy arra utalva, hogy az akcióban részt vevő 12 egység 6 különböző körzetből verbuválódott.

Twitterre töltöttek is fel egy videót a hatalmas fogásról, ami ide kattintva látható.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Klaudia Gawlas pénteken ellátja technoval a keleten élő partiarcokat is

2019.06.10.

Különleges este elé néz Debrecen és a keleti régió techno-t kedvelő közönsége, hiszen nem kisebb név látogat első alkalommal a városba, mint Klaudia Gawlas.

Elképesztően erős programot dobtak össze idén is az EXIT fesztiválra!

2019.06.09.

Szétnéztünk a programban és csupa jó dolgot találtunk.

Extra hosszú szettekkel érkeznek a vasárnapi Cinematiné fellépők

2019.06.07.

Erick Morillo, N’TO és Yaya is azt jelezte, hogy hosszabb szettet adna a közönségnek!