A TWCOR párosnak köszönhetjük a Blackrod kiadó legújabb korongját

2019.03.12

Újra töltjük a 007-es ügynök fogalmát a hazai Blackrod legfrissebb korongjával.

 

A Blackrod kiadó zseniális törekvése tök egyszerű. Nincs megalkuvás, a techno is akkor a legszebb, ha a nagy, fekete, korong alakú nyomathordozóról szól a táncterek felett. Ezért is döntött úgy Klaudia Gawlasis, hogy a kiadóhoz adja Manifest EP-jét, melyet a kiadót vezető Depthon Exhale & Relax EP-je követett.

Azóta eltelt néhány hónap, de végre itt a soron következő, a TWCOR által késztett Hidden Source EP, ami új életképet tölt a 007-es szám mögé.

A Björn Torwellen és Cortechs által életre hívott TWCOR projekt önmagáért beszél, az EP elnevezése, mint rejtett forrás pedig már hallgatás nélkül is beindítja a fantáziát. Jelen időben azonnali múltba csatlakozik a címadó track, erős savas hangulatával a rave korszakot idézi meg, melyet Endlec remixelt igazán brutálisra.

A B oldal tovább viszi az acides vonalat, a Vervoids és a Cipher Complexis oda ad már valami távoli, de mégis egyszerre jelen lévő zenei kultúrát. Nem csoda, hogy The Advent, Rebekah, Dax J, Dave Clarke, Slam, vagy például Jay Clarke is jó gondolatokkal illette.

Hallgassunk is bele az egyik trackbe, miközben a Deejay.de oldalán az összes magunkévá tehető egy rendeléssel! A hivatalos megjelenés március 22-én várható.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Amelie Lens érkezik Richie Hawtin helyett a B my Lake-re!

2020.07.09.

Richie Hawtin stúdió projektjei miatt lemondta az idei B my Lake fesztivált.

Az Electric Garden idén már két helyszínnel mozdít ki minket a komfortzónánkból

2020.07.09.

Ráadásul a keszthelyi Festetics-kastély kibővített idősávjában technózhatunk majd, egészen délutántól hajnalig.

Végre éjszaka is rúgjuk a homokot a Plázson!

2020.07.09.

Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak.