Aktrecords pres. Andrey Pushkarev all night long @ A38, 2015.12.19.

2015.12.07

Elérkezett ebben az évben is a sokunk által leginkább várt hétvége, benne is, remélhetőleg, a legjobban várt eseménnyel. A tradicionális karácsonyi szeánszunk ezúttal december 19-re esik.

Andrey Pushkarev mára az egyik legfontosabb fellépésként tekint a hajós találkozásaira, nem véltetlen. Az évek alatt sikerült olyan hangulatot kialakítania, melynek messze földre is híre ment. Ő is legalább annyira izgatottan várja a viszontlátást, mint Mi, akik végre átadhatjuk magunkat a reggelig tartó zenei kalandozásnak, melyet Oroszország és talán egész kelet-európa legnívósabb szelektora celebrál. Örömzene testnek és léleknek a meghittség jegyében. Tartsatok velünk idén is, találkozunk a fedélzeten! Andrey Pushkarev (Circus Company, Endless - RU) Warm up: Isu Vizuál: Kiégő Izzók Facebook event: https://www.facebook.com/events/1087682877911653/ Belépő: Kedves Vendégeink, Az A38-as szeánszra az összes jegyünk elkelt. A bejáratnál már csak a távozó vendégektől függően tudunk jegyet értékesíteni. Ez az elmúlt évek tapasztalatai alapján 02.00 óra magasságában lesz esélyes! A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít!

TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.