Amelie Lens remixelte Adam Beyer trackjét a kétszázadik Drumcode kiadványon

2019.01.23

Adam Beyer Teach Me c. klasszikusát gondolta újra a népszerű dj hölgy, az egyik legbefolyásosabb kiadó főnöke pedig úgy gondolta, hogy a végeredmény megérdemli, hogy a mérföldkőnek is beillő kétszázadik legyen a sorban.

A Drumcode mindig is határozott vízióval működött, amivel egyszerre volt kortárs és előremutató is. Ez a filozófia a kiadó művészeire is átszállt, mind a megjelenéseket, mind a fellépéseket tekintve, Adam Beyer szemei és fülei azonban mindig a jövőbe fókuszáltak.

Ebbe a látómezőbe került az utóbbi időben Amelie Lens. A korai kiadásainál, a Lyase és a Second State esetében is támogatta már őt Beyer, a két művész közötti támogató kapcsolat eredményeként pedig a 2017-es A-Sides Vol. 6. válogatásra is felkerült Amelie egy szerzeménye, az In Silence. Kemény, acid hangzásvilága azonnal végigsöpört a techno szcénán.

Azóta eltelt tizennyolc hónap, és mára a Drumcode show-k rendszeres fellépőjévé vált Lens, Beyer pedig felkérte a Lenske Records főnökét, hogy a 2014-es Teach Me trackjének deep-es, Detroit-hatású hangzásvilágát gondolja újra. A Main Mix a londoni Drumcode Halloween egyik csúcspontja volt, amikor felrakta a svéd dj. A masszív basszushoz Amelie remekül dolgozta át a vokált, ami együtt tökéletes harmóniát sugároz. Az Acid Mix egy lecsupaszított verziója lett az eredetinek, aminek az első felében a loopolt vokál kap szerepet, a második felében pedig egy sötétebb, baljósabb atmoszférát kapunk a sejtelmes ütemeknek köszönhetően.

Tracklist:
Adam Beyer – Teach Me (Amelie Lens Main Mix) (YouTube)
Adam Beyer – Teach Me (Amelie Lens Acid Mix) (YouTube)

A DC200, 2019. január 28-án jelenik meg a Drumcode Records-nál.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Íme a 2019-es Sziget részletes programja!

2019.04.24.

A Sziget eddigi történetének egyik legerősebb zenei felhozatalát hozták össze 2019-re

Nappal Loco Dice, éjszaka pedig Nick Warren teszi felejthetetlenné április 27-ét!

2019.04.23.

Legendás elektronikus zenei szombattal zárul az április

Sun & Soda w/ Sasha @ Akvárium Klub (Terasz), 2019.06.22.

2019.04.23.

A Sun & Soda Official bemutatja: Sasha (extended set)