Amelie Lens remixelte Adam Beyer trackjét a kétszázadik Drumcode kiadványon

2019.01.23

Adam Beyer Teach Me c. klasszikusát gondolta újra a népszerű dj hölgy, az egyik legbefolyásosabb kiadó főnöke pedig úgy gondolta, hogy a végeredmény megérdemli, hogy a mérföldkőnek is beillő kétszázadik legyen a sorban.

A Drumcode mindig is határozott vízióval működött, amivel egyszerre volt kortárs és előremutató is. Ez a filozófia a kiadó művészeire is átszállt, mind a megjelenéseket, mind a fellépéseket tekintve, Adam Beyer szemei és fülei azonban mindig a jövőbe fókuszáltak.

Ebbe a látómezőbe került az utóbbi időben Amelie Lens. A korai kiadásainál, a Lyase és a Second State esetében is támogatta már őt Beyer, a két művész közötti támogató kapcsolat eredményeként pedig a 2017-es A-Sides Vol. 6. válogatásra is felkerült Amelie egy szerzeménye, az In Silence. Kemény, acid hangzásvilága azonnal végigsöpört a techno szcénán.

Azóta eltelt tizennyolc hónap, és mára a Drumcode show-k rendszeres fellépőjévé vált Lens, Beyer pedig felkérte a Lenske Records főnökét, hogy a 2014-es Teach Me trackjének deep-es, Detroit-hatású hangzásvilágát gondolja újra. A Main Mix a londoni Drumcode Halloween egyik csúcspontja volt, amikor felrakta a svéd dj. A masszív basszushoz Amelie remekül dolgozta át a vokált, ami együtt tökéletes harmóniát sugároz. Az Acid Mix egy lecsupaszított verziója lett az eredetinek, aminek az első felében a loopolt vokál kap szerepet, a második felében pedig egy sötétebb, baljósabb atmoszférát kapunk a sejtelmes ütemeknek köszönhetően.

Tracklist:
Adam Beyer – Teach Me (Amelie Lens Main Mix) (YouTube)
Adam Beyer – Teach Me (Amelie Lens Acid Mix) (YouTube)

A DC200, 2019. január 28-án jelenik meg a Drumcode Records-nál.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Indul a B my Lake és a STRAND!

2019.08.20.

Százezres közönség, világsztárok és több száz program augusztus 20-tól Zamárdiban

Paula Temple - Érdekes, hogy agresszívnek nevezik a zenémet, mert én egyáltalán nem találom annak

2019.08.16.

Ebben az interjúban az albumnak a megírásának hátteréről, a techno nyújtotta katarzisról, a brit politika kegyetlenségéről és filmszerep álmáról is beszélt.

Paco Osuna és Giorgia Angiuli live szettjét is magával hozza a szeptemberi buliforgatag!

2019.08.15.

Ezek szerint remek nappali találkozásra számíthatunk kora ősszel, a 22. Cinematinén.