Astronautmusic X Corvin Club presents: Oliver Huntemann @ Corvin Club, 2017.04.28.

2017.04.11
 
 
15 éve április 28-án indult útjára az első űrturista a Szojuz TM-32 űrhajóval, ezt mi itt az Astronaut Music-nál ismét égi jelnek vettük, és erre napra időzítettük a veterán asztronauta Oliver Huntemann szokásos évi budapesti fellépését. Ha Tolnát – Baranyát nem is, de megjártunk vele számos budapesti és vidéki klubbot, hogy ezúttal ismét a Corvin Club-ban kössünk ki, ami nemcsak a mi kedvenc helyszínünk, hanem Olivéré is. Összes eddigi magyarországi fellépése közül a tavalyi Corvinos bulit emelte ki, mint az eddigi legjobbat, ami nem véletlen, hiszen a Huntemann hangzás és klub hangulata kéz a kézben járnak. Sötét, zegzugos, felkavaró , vad és minimalista, ha nem vigyázol könnyen eltévedsz benne, hogy végül széles mosollyal az arcodon ismét magadra találj a táncparketten.
 
Habár több mint 25 éve a pályán de az újsütetű férj, igen Olivér megházasodott :), Dubfire kedvenc szerzőtársa, Herr Huntemann kicsit sem lassít a tempón, sőt. Szabad hétvégéje csak nagyon elvétve akad a naptárában, új megjelenések, szerzői album, a nevével fémjelezett Kontrast Artists Agency, a vártnál mindig jóval hosszabb szettek, tavaly közel 4 órát zenélt, és alig akarta abbahagyni :) Ezért a köszönet leginkább benneteket illet kedves Corvin Club / Astronaut Music közönség! ♥ Idén ami a német technot illeti duplázunk és elhozzuk nektek Musoé-t. A török felmenőkkel rendelkező dortmundi srác neve ismerősen csenghet a Mark Deutsche & Musoé projektből, „Push” . című zenéjükre egyből lecsapott a Noir Records, a track hetekig a Beatport Techno Top 100-as lista 8. helyén tanyázott, ez hozta el számukra az áttörést. A Senso , Paso Music, Circle Music vagy a Get Physical csak néhány a labelek közül ahol megjelentek. Warm-Up ahogy az astroshow esteken megszokhattátok by Obrotka aka Goodspeed , a reggeli tornáért pedig Metha felel majd.
 
Adott lesz: sok hang, kevés fény, fémes minimalizmus, kétértelmű grooveok, elegendő italkészlet, körhintázás a tejút mentén , nagy mosolyok, techno overdose :)
 
Itt a story vége de a te filmed még csak most kezdődik, mindegy, hogy veterán vagy az első kilövésre váró asztronauta , „visszaeső huntemann rajongó”, dancing queen, backstage fan, statiszta vagy főszerepre áhítozó, kezdő vagy haladó corvinista, esetleg csak egy érdeklődő turista vagy a marsról... Április 28 péntek Corvin Club... TE mi leszel, ha itt leszel?
 
Need a trip to one new Universum? Galactic...Dirty...Nasty Be a part, be there! :)
 
★ LINE UP ★ Corvin Club
Oliver Huntemann (GER)
Musoé (GER)
Obrotka aka Goodspeed
Metha
 
 
Start: 23:00

★ ENTRY ★
EARLY BIRD: 2000Huf
Next Release: 2500Huf
Door: : 3000Huf

★ CONTACT ★
email: info@corvinclub.hu
infoline: +3620-474-0831

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.