Augusztusban jelenik meg Anyma debütáló albuma, a GENESYS

2023.07.23

Az idei Tomorrowland sokak számára akkor érte el csúcspontját, amikor Anyma, más néven Matteo Milleri a Freedom színpadán mutatta be szólóelőadását, ami a GENESYS címet viseli. Anyma a neves Tale Of Us duó feleként már az elektronikus zenei szcéna elöljárójává nőtte ki magát. Azonban ez volt az első alkalom, hogy önálló showját élőben közvetítette a világnak.

Anyma agyszüleménye, a GENESYS, egy utazás a zene, a művészet és a magával ragadó valóságok birodalmába, a tudat következő fázisának feltárásával. A fizikai és digitális alkotások fúziója, ami semmihez sem hasonlítható, amit a közönség korábban látott. A Freedom színpad tökéletes vászon volt Anymának látnoki remekműve megfestésére.

A hangulat a tetőfokára hágott, amikor Anyma megtörte a showt (57. percnél látható) és bejelentette az albumának a megjelenési dátumát a tracklisttel együtt, amin természetesen rajta lesz szinte az összes eddigi kiadott és kiadatlan track is, amit a show alatt hallhattunk. Erre pedig már nem is kell sokat várnunk, a GENESYS megjelenési dátuma: 2023. augusztus 11.

GENESYS Tracklist:
1. Eternity
2. Welcome To The Opera
3. Chordial
4. Samsara
5. Explore Your Future
6. Syren
7. Save Me
8. Unearth
9. Walking With A Ghost
10. The Answer
11. The Sign
12. Angel 1
13. Consciousness
14. The Pact


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.