BALATON SOUND BOAT PARTIES - exkluzív hajós bulik a Balaton vizén

2016.04.21

A Balaton Sound szervezői az idei évtől új szolgáltatással kedveskednek azok számára, akik igazán különleges élményre vágynak. A nemzetközi house, tech-house és deep house szcéna élvonalába tartozó előadók július 6 és 10 között, minden délután speciális daytime szetteket játszanak a Balaton Sound Party Boat-ján. A hajó a programnapokon 14 órától már dübörögve várja a látogatóit, 15 órakor fut ki, amikortól kezdetét veszi egy 4 órás féktelen party-utazás a nyílt vízen. 

A hajó 5 programnapját színesíti a Solomun által menedzselt 'Diynamic' kiadótól: a hamburgi H.O.S.H. és a svájci Adriatique páros, a berlini Mobilee képviseletében Rodriguez Jr live act-je, a legendás Kruder & Dorfmesiter formáció egyik fele: Peter Kruder, a kölni Andhim duó és Agoria Párizsból.

A Badacsony Katamaránt vesszük birtokba és változtatjuk erre az 5 napra bulihajóvá, amely első osztályú hangtechnikával, koktélbárral és chillezésre, megpihenésre alkalmas területtel egyaránt el lesz látva. Érdemes gyorsan lecsapni a Boat Party jegyek egyikére, ugyanis mindegyik bulira szigorúan limitált darabszámban (300 db naponta) kerülnek a jegyek értékesítésre. A hajójegy tartalmazza a transzferbusz árát is, amely a siófoki BAHART kikötő és a Balaton Sound főbejárata között szállítja az utasokat oda-vissza. A Balaton Sound bérlettel rendelkezők kedvezményes áron vásárolhatják meg a partihajóra érvényes belépőjegyeket, amelyek elérhetők valamennyi jegyelővételi ponton, ahol Sound bérlet és napijegy kapható, valamint online a balatonsound.hu-n keresztül.

További információk: http://sziget.hu/balatonsound/boatparty

Július 06. - Agoria, Rodriguez Jr. live
Július 07. - andhim
Július 08. - Adriatique - MINDEN JEGY ELFOGYOTT
Július 09. - H.O.S.H. - MINDEN JEGY ELFOGYOTT
Július 10. - Peter Kruder

Start:
Siófok, hajóállomás / minden nap 15h-tól 19h-ig (beszállás 14 órától)

Jegyek:
- 9900 Ft / 33 EUR
- 7500 Ft / 25 EUR (Balaton Sound 4 napos és 5 napos bérlettel vehető csak igénybe. A Balaton Sound napijegy nem jogosít fel a kedvezményre.)
A belépők csak limitált számban elérhetőek, így érdemes hamar lecsapni rájuk.
A hajójegy tartalmazza a transzferbusz árát is, amely minden nap 13 órától szállítja az utasokat oda-vissza a siófoki BAHART kikötő és a Balaton Sound fesztivál főbejárata között.
A vócser beváltható a siófoki kikötőben és a fesztivál főbejáratánál.
 
 
 
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.