Be Massive pres. Rob Hes @ Corvintető, 2015.02.20.

2015.02.05

Rob Hes a techno műfajának egyik legújabb felfedezettjeként kétségtelenül a nyers, de mégis energikus és zeneileg gazdag producerek egyik éllovasaként tartható számon. Bátran állítható, hogy Hes egy olyan előadó, akinek a zenéjét azonnal felismerik. Ennek megfelelően a nemzetközi techno színtér nagy figyelemmel és érdeklődéssel kíséri munkásságát, amely több mint 10 évnyi stúdiózás eredménye.

Megszámlálhatatlan zenei kiadványait Rob különböző művésznevei alatt jelentette meg, ám a mostanra szárnyra kapott sikerei már olyan kiadóknál jelentek meg, mint az Oliver Huntemann nevével fémjelzett Ideal Audio, vagy a John Digweed által jegyzett Bedrock. A legfrissebb, és talán eddigi legfontosabb együttműködése mégis a Dubfire vezetése alatt működő SCI+TEC kiadóhoz köthető, amely még inkább megerősíti azt az álláspontot, hogy Rob Hes működésére mindenképpen érdemes odafigyelni. Éppen ezért számít különlegességnek, hogy Rob Hes február 20-án első ízben látogat el Budapestre, ahol a Be Massive vendégeként fog fellépni a Corvintetőn Metha, Kühl, Mira és Lucky23 társaságában. Ráadásul mindezt egy különleges live act keretében fogja megtenni, ami garantáltan egy egészen különleges produkciót, és így egy egészen különleges bulit fog jelenteni. A friss, első élményt pedig, amit még azelőtt átélhetünk, hogy egy DJ a világ legnagyobb klubjaiban és fesztiváljain lépjen színpadra, aligha kell megmagyarázni, így aztán egyértelművé is válik, hogy az újdonságra éhes budapesti techno közeg egyik jeles napja lesz február 20-a. fellépők: ROB HES (live) Kühl Metha Mira theLucky23 Facebook event: https://www.facebook.com/events/1597354310500974/ Helyszín / Venue: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2 Budapest) Kezdés / Start: 22:00 Vége / End: 06.00 Belépő / Admission: 1500 HUF 18+ Jegyszedés kezdete / Tickets on sale from: 22:00 Jegyelővétel nincs / Tickets not available in advance Corvintető VIP pass érvényes / Corvintető VIP pass valid
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Indul a B my Lake és a STRAND!

2019.08.20.

Százezres közönség, világsztárok és több száz program augusztus 20-tól Zamárdiban

Paula Temple - Érdekes, hogy agresszívnek nevezik a zenémet, mert én egyáltalán nem találom annak

2019.08.16.

Ebben az interjúban az albumnak a megírásának hátteréről, a techno nyújtotta katarzisról, a brit politika kegyetlenségéről és filmszerep álmáról is beszélt.

Paco Osuna és Giorgia Angiuli live szettjét is magával hozza a szeptemberi buliforgatag!

2019.08.15.

Ezek szerint remek nappali találkozásra számíthatunk kora ősszel, a 22. Cinematinén.