Be Massive pres. Rob Hes @ Corvintető, 2015.02.20.

2015.02.05

Rob Hes a techno műfajának egyik legújabb felfedezettjeként kétségtelenül a nyers, de mégis energikus és zeneileg gazdag producerek egyik éllovasaként tartható számon. Bátran állítható, hogy Hes egy olyan előadó, akinek a zenéjét azonnal felismerik. Ennek megfelelően a nemzetközi techno színtér nagy figyelemmel és érdeklődéssel kíséri munkásságát, amely több mint 10 évnyi stúdiózás eredménye.

Megszámlálhatatlan zenei kiadványait Rob különböző művésznevei alatt jelentette meg, ám a mostanra szárnyra kapott sikerei már olyan kiadóknál jelentek meg, mint az Oliver Huntemann nevével fémjelzett Ideal Audio, vagy a John Digweed által jegyzett Bedrock. A legfrissebb, és talán eddigi legfontosabb együttműködése mégis a Dubfire vezetése alatt működő SCI+TEC kiadóhoz köthető, amely még inkább megerősíti azt az álláspontot, hogy Rob Hes működésére mindenképpen érdemes odafigyelni. Éppen ezért számít különlegességnek, hogy Rob Hes február 20-án első ízben látogat el Budapestre, ahol a Be Massive vendégeként fog fellépni a Corvintetőn Metha, Kühl, Mira és Lucky23 társaságában. Ráadásul mindezt egy különleges live act keretében fogja megtenni, ami garantáltan egy egészen különleges produkciót, és így egy egészen különleges bulit fog jelenteni. A friss, első élményt pedig, amit még azelőtt átélhetünk, hogy egy DJ a világ legnagyobb klubjaiban és fesztiváljain lépjen színpadra, aligha kell megmagyarázni, így aztán egyértelművé is válik, hogy az újdonságra éhes budapesti techno közeg egyik jeles napja lesz február 20-a. fellépők: ROB HES (live) Kühl Metha Mira theLucky23 Facebook event: https://www.facebook.com/events/1597354310500974/ Helyszín / Venue: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2 Budapest) Kezdés / Start: 22:00 Vége / End: 06.00 Belépő / Admission: 1500 HUF 18+ Jegyszedés kezdete / Tickets on sale from: 22:00 Jegyelővétel nincs / Tickets not available in advance Corvintető VIP pass érvényes / Corvintető VIP pass valid
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Elkezdődött a 2020-as B my Lake bérletek árusítása

2020.01.17.

Az idei évben 2020. augusztus 19-23. között rendezik meg a B my Lake Fesztivált, Zamárdiban!

Nemzetközi díjat nyert a Sound biztonsági programja

2020.01.16.

Szerdán késő este kezdődött a legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerés, a European Festival Awards díjátadó gálája a hollandiai Groningenben.

Jay Lumen Peruban és Kolumbiában kezdte meg az újévet, és mellesleg vezette a Millennium Falcont is

2020.01.14.

Jay Lumen Dél-Amerika két talán legpezsgőbb országában.