Bezár a New York-i Output klub

2018.12.16

Váratlan és sokkoló bejelentést tett a héten a New York-i Output klub csapata, január 1-jén végleg bezárja kapuit. A bezárás egy korszak végét jelenti.

Megható közleményt tett ki a Facebook-on az Output: „Elkerülhetetlenül eljött az idő, amikor elhalkul az utolsó zene, a fények lassan felgyulladnak, hogy jelezzék egy fantasztikus utazás végét… és mint olyan, a parti végét is. Melankolikus és szentimentális érzelmek keverednek bennünk, amikor bejelentjük, hogy az OUTPUT 2019. január 1-jével végleg bezár.”

Az Output 2013-ban nyitott meg és egy hatalmas űrt sikerült betöltenie New York City-ben a kortárs és az underground zene világa közt. Az elmúlt öt évben olyan előadók fordultak meg itt, mint Richie Hawtin, Amelie Lens, Chris Liebing, Dubfire, Joseph Capriati, Hot Since 82 vagy épp Sasha, Hernan Cattaneo és Nick Warren is. Az utolsó bulin John Digweed és Tara Brooks fognak pörgetni.

A klub közleménye szerint az Output tulajdonosai már pedzegették a bezárás gondolatát, azonban több tényező együttes hatására döntöttek így: „gyorsan változó közösségi trendek, kedvezőtlen piaci feltételek, gyengülő pénzügyi kilátások, valamint a klub léte körül felbukkanó sokadik kihívás.”

Az Output nyilatkozatában köszönetet mondott a hűséges rajongóknak, a személyzetnek és az ezernyi dj-nek, akik a klub falai között megfordultak. Most azonban még a közelgő bulikra koncentrálnak, ugyanis a The Martinez Brothers, Seth Troxler és Danny Tenaglia fognak fellépni, valamint John Digweed is maratoni szettre készül szilveszter éjszakára.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Ma indul a Track Terrace 6., minden eddiginél színesebb szezonja

2019.05.24.

5 éve a szabadtéren, idén még több programmal, még több stílussal és még inkább időjárásbiztos helyszínként jelentkezik a Track Terrace!

Vasárnapi techno délutánt tartanak egy belvárosi hotel tetőteraszán

2019.05.24.

A város fölé magasodó, panorámás Rooftop-on még sosem volt ehhez hasonló esemény!

Viharosan indult, de már 10 éve dübörög nyugaton a DumDum

2019.05.23.

10 éve már, hogy Sikztah megálmodta a DumDum fesztivált!