Búcsúzik a Náksi vs. Brunner formáció

2013.09.03

Sokunk gyerekkori kedvencei a mai napon bejelentették, hogy elbúcsúznak rajongóiktól és Náksi vs. Brunner néven nem állnak többé a dj pult mögé! A Club Sandwich és a Sunshine mixalbum-sorozatokat, a Budapest Parádé himnuszait és megannyi disco slágert jegyző páros a mai napon tette közzé, hogy ezzel a formációjukkal nem találkozhatunk többet. Ettől függetlenül Stereo Palma néven ugyanúgy dolgoznak tovább együtt. Természetesen sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban is!

Az alábbi pár soros üzenet fogadta a rajongókat a facebookon: "16 mixalbum - 3 platina- és 8 aranylemez - 2 remix kollekció, 1 szerzői album, 28 saját dal, a legendás Budapest Parádé himnuszai és több száz klub és fesztivál fellépés Magyarországon és külföldön... NÁKSI vs. BRUNNER... - Ezen a néven mindent elértünk, amit célul tűztünk ki. Barátságunk, karrierünk sok megpróbáltatást és még több sikert élt meg az elmúlt 15 évben, amióta együtt dolgoztunk. Voltunk a csúcson, de voltak nehéz periódusaink is. ...STEREO PALMA... - 2007-ben titokban elkezdtünk felépíteni egy új projektet, elsősorban a nemzetközi színtérre szánva, amely tavaly - rengeteg külföldi fellépés, megjelenés és siker után - végre itthon is elismerést hozott számunkra: lassan már mindenki tudja, hogy mi vagyunk a STEREO PALMA. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy itt a pillanat a régmúlt szép és végleges lezárására és az életünk átstrukturálására: NÁKSI vs. BRUNNER néven nem jelentetünk meg a jövőben új felvételeket és többet nem lépünk lemezjátszók mögé ezen a néven. Búcsu bulink szeptember 21-én lesz Londonban. Közösen mostantól kizárólag a STEREO PALMA karrierjére koncentrálunk, amely természetesen folytatódik itthon és külföldön egyaránt. De míg a a nemzetközi porondon továbbra is együtt pörgetjük a lemezeket, a hazai fellépéseken a projektet ezentúl Náksi Attila egyedül képviseli a dj pultban. Köszönjük mindenkinek a támogatást és szeretetet, amit az elmúlt években kaptunk! :) The show must go on!"
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Jay Lumen csatlakozott az ikonikus Pan-Pot duó Second State kiadójához

2020.08.04.

Így a Drumcode mellett immár a techno szcéna másik irányadónak számító kiadója is fémjelzi a nevét.

Augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani!

2020.07.30.

2020 nyarának fesztiválszezonja teljes egészében elmarad.

Amelie Lens új EP-je landol augusztusban

2020.07.28.

A Higher címet viselő kislemez, ami az első idei megjelenése lesz, saját kiadójánál, a Lenske-nél érkezik majd augusztus 21-én.