Búcsúzik a Náksi vs. Brunner formáció

2013.09.03

Sokunk gyerekkori kedvencei a mai napon bejelentették, hogy elbúcsúznak rajongóiktól és Náksi vs. Brunner néven nem állnak többé a dj pult mögé! A Club Sandwich és a Sunshine mixalbum-sorozatokat, a Budapest Parádé himnuszait és megannyi disco slágert jegyző páros a mai napon tette közzé, hogy ezzel a formációjukkal nem találkozhatunk többet. Ettől függetlenül Stereo Palma néven ugyanúgy dolgoznak tovább együtt. Természetesen sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban is!

Az alábbi pár soros üzenet fogadta a rajongókat a facebookon: "16 mixalbum - 3 platina- és 8 aranylemez - 2 remix kollekció, 1 szerzői album, 28 saját dal, a legendás Budapest Parádé himnuszai és több száz klub és fesztivál fellépés Magyarországon és külföldön... NÁKSI vs. BRUNNER... - Ezen a néven mindent elértünk, amit célul tűztünk ki. Barátságunk, karrierünk sok megpróbáltatást és még több sikert élt meg az elmúlt 15 évben, amióta együtt dolgoztunk. Voltunk a csúcson, de voltak nehéz periódusaink is. ...STEREO PALMA... - 2007-ben titokban elkezdtünk felépíteni egy új projektet, elsősorban a nemzetközi színtérre szánva, amely tavaly - rengeteg külföldi fellépés, megjelenés és siker után - végre itthon is elismerést hozott számunkra: lassan már mindenki tudja, hogy mi vagyunk a STEREO PALMA. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy itt a pillanat a régmúlt szép és végleges lezárására és az életünk átstrukturálására: NÁKSI vs. BRUNNER néven nem jelentetünk meg a jövőben új felvételeket és többet nem lépünk lemezjátszók mögé ezen a néven. Búcsu bulink szeptember 21-én lesz Londonban. Közösen mostantól kizárólag a STEREO PALMA karrierjére koncentrálunk, amely természetesen folytatódik itthon és külföldön egyaránt. De míg a a nemzetközi porondon továbbra is együtt pörgetjük a lemezeket, a hazai fellépéseken a projektet ezentúl Náksi Attila egyedül képviseli a dj pultban. Köszönjük mindenkinek a támogatást és szeretetet, amit az elmúlt években kaptunk! :) The show must go on!"

TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt DJ Palotai!

2023.11.19.

Tragikus hirtelenséggel, 62 éves korában éves korában meghalt Palotai Zsolt, avagy DJ Palotai

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

2023.11.03.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound.

Pénteken erős kezdéssel robban a Youtopia őszi szezonja!

2023.11.03.

A Youtopia csapata immáron a harmadik őszi klubszezonját indítja a budapesti éjszakában.