Carl Cox 10 év után újra bakelitet ragad

2016.09.16

A buli szeptember 20-án, kedden lesz majd a Space-ben, amely Cox rezidenciája volt 15 éven keresztül, és most hamarosan bezárja kapuit. Egész éjszaka a Discoteca-ban fog zenélni, ahol este 8-kor kezd, és valamikor szerda reggel fog végezni. A szokásos Traktoros eszközök mellett ezen az estén a digitális trackek mellett vinylről is fog zenélni. Erre a csapata szerint 2006 óta nem volt példa.

„A rezidenskedésem elején persze csak bakelitről játszottam, de néhány éve már minden digitális formában jelenik meg”mondta Cox. „Fel akartam idézni a régi időket és tisztelettel adózni azokért az évekért, amelyeket a Space-ben töltöttem, pörgetve a lemezeket. Szeretném megtisztelni a régi dallamokat, előkerül majd néhány régi saját lemez is, és ezeket fogom majd keverni az új zenékkel. A közönség nagy része valószínűleg soha nem hallotta ezeket korábban, szóval egyúttal azt is prezentálom majd, hogy ezek a zenék még mindig aktuálisak. Azt hiszem, hogy ez méltó módja lesz a búcsúnak. Azt is szeretném megmutatni, hogy még mindig tudok bakelitről zenélni és így lebontani a házat. Ez a zene az életem és szeretném ezt utolsó alkalommal megosztani a Space-ben.”

A záróbuliban Cox mellé csatlakozik majd tINI, DJ Sneak, Popof és Nic Fanciulli mellett még sokan mások is. Ezen kívül a Space saját hivatalos záró bulijában is fog majd zenélni október 2-án. Ez lesz majd a legutolsó alkalom, hogy a klubban zenél majd, és ezzel lezár majd egy korszakot, amely még a ’90-es évek közepén kezdődött.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Decemberben érkezik a Drumcode-nál az A-Sides Vol.10

2020.11.19.

Amin Jay Lumen egyik trackje is helyet kapott rajta!

Hétfőtől a szórakozóhelyeken és az éttermekben is kötelező lesz a maszk viselése

2020.10.29.

Az Operatív Törzs mai tájékoztatóján hangzott el Kiss Róbert rendőr alezredestől!