Chris Drifter a Pacha Recordsnál

2013.06.26

Nyáron sem lopja a napot Chris Drifter, sőt! A legújabb hírek szerint a Strictly! csapat tagja és egyúttal a Soundtribe Rekords menedzsere több friss zenével is megédesíti a vakációs szezont.

Júniusban a híres Pacha Records nyári válogatására került fel Krichee: Ploid című felvételének Chris-féle remixe. A zene az eredetivel együtt már áprilisban megjelent a legendás klubhálózat által működtetett labelnél. A Pure Pacha Summer 2013 gazdagon ellátja üdítő elektronikával a műfaj rajongóit akár egész nyárra. Július végén landol egy EP két ropogós Chris Drifter szerzeménnyel a bulgáriai Choonx Recordsnál. A Get High többek között Umek tetszését is elnyerte, olyannyira, hogy a Behind the Iron Curtain című műsorában le is játszotta. A kiadvány másik felvétele, az Our Business, ami a Get High-hoz hasonlóan masszív, dögös deep tech darab, amiről már most, a megjelenés előtt számos kolléga nyilatkozott elismerően. A forró nyári éjszakák meghatározó momentuma lehet az az ugyancsak július végén érkező remix Chris Driftertől, ami a szinte már patinásnak számító Baroque Records gondozásában lát majd napvilágot. Az alkotómunka nem áll meg, vakáció ide vagy oda, így az őszre újabb remixekkel és önálló szerzeményekkel örvendezteti meg a közönséget és a kollégákat Chris. Már elkészült, és a Bedroom Muzik égisze alatt készülődik napvilágra a Damien Gray: This Business Of Love című trekk remixe, ami a maga sodró dinamikájával bizonyosan jó szolgálatot tesz majd a táncparketten állók hangulatának. Élőben legközelebb június 28-án, tehát most pénteken találkozhatnak vele mindazok, akik szeretik a rá jellemző pörgős, vérpezsdítő tech hangzást. Chris a másik Strictly!-taggal, Goyesszel együtt pakolja majd a korongokat a dunaújvárosi Karma Klubban, a First Groove nevezetű partin, ahol az est mottója a Strictly! 17 éve megőrzött szlogenje lesz: „Szigorúan zene”!
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Jay Lumen csatlakozott az ikonikus Pan-Pot duó Second State kiadójához

2020.08.04.

Így a Drumcode mellett immár a techno szcéna másik irányadónak számító kiadója is fémjelzi a nevét.

Augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani!

2020.07.30.

2020 nyarának fesztiválszezonja teljes egészében elmarad.

Amelie Lens új EP-je landol augusztusban

2020.07.28.

A Higher címet viselő kislemez, ami az első idei megjelenése lesz, saját kiadójánál, a Lenske-nél érkezik majd augusztus 21-én.