Chris Liebing a Mute-nál adta ki új trackjét, a Novembergrey-t

2018.04.17

A német techno ikon először szerződött a régóta működő brit kiadóhoz.

Liebing-nek – aki saját, CLR kiadóját is igazgatja – ez lesz az első megjelenése az ikonikus brit kiadónál. A Novembergrey címet viselő zenét nem egyedül, hanem Ralf Hildenbeutellel együtt jegyzi.

„Nem is figyeltem, de rengeteg zene, amit szeretek, a Mute-nál jelenet meg” – mondta Liebing. „Élénken emlékszem, ahogyan a Depeche Mode vagy a Yazoo zenéire táncolok, vagy, ahogy a fejemet rázom olyan kedvencekre, mint a DAF, a Laibach vagy a Nitzer Ebb. A dolog teljessé vált, amikor ott találtam magam a Mute irodájában, és örülök, hogy együtt dolgozhatok Daniel Millerrel, a kiadó főnökével, egy olyan emberrel, akivel évek óta ismerjük egymást, valamint a Mute-tal, egy olyan kiadóval, amit még régebb óta ismerek."

A Novembergrey c. track 2018. április 5-én jelent meg a Mute Recordsnál.

Chris Liebing legközelebb Magyarországon, a B my Lake fesztiválon lesz hallható, ahol 3 órás b2b szettet pörget majd Dubfire társaságában! (Erről bővebben itt!)

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Indul a B my Lake és a STRAND!

2019.08.20.

Százezres közönség, világsztárok és több száz program augusztus 20-tól Zamárdiban

Paula Temple - Érdekes, hogy agresszívnek nevezik a zenémet, mert én egyáltalán nem találom annak

2019.08.16.

Ebben az interjúban az albumnak a megírásának hátteréről, a techno nyújtotta katarzisról, a brit politika kegyetlenségéről és filmszerep álmáról is beszélt.

Paco Osuna és Giorgia Angiuli live szettjét is magával hozza a szeptemberi buliforgatag!

2019.08.15.

Ezek szerint remek nappali találkozásra számíthatunk kora ősszel, a 22. Cinematinén.