COCO LOCO x Gorgon City @ Rio, 2020.04.04.

2020.02.26

2020/04/04
A Coco Loco boldogan és büszkén jelenti – Április 4-én a tetőfok fölé röppen a mosoly és a tánc, érkezik az 'El Grande' és annak főszereplői: Welcome to: Gorgon CityAz elrow kötelékében is sziporkázó észak-londoni szupersztárok, Kye és Matt, teljesen új prespektívákat nyitnak, velük együtt nagyon magasra tesszük a lécet. A duó letarolta a világ klubéletét, forradalmasították a house zenét és alapjában rengették meg az underground stílust... Mutatjuk a ritmust, ami függővé tesz, a vokált, ami a lelkednél hat – egyszóval a szabadság új dimenzióját! Elmaradhatatlan feltétként csapódnak hozzájuk az egész éjszakán átívelő showelemek, táncosok, a tetőtől-talpig öltöztető dekoráció, no meg a hazai deep-tech és tech-house szcéna masszív supportja. 
 
Facebook event: https://www.facebook.com/events/323867271894191/
Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/cocoloco0404

Az öröm, amikor egy éjszakára boldog vagy, hogy bolond vagy. A konfettibe temetett cipőtalp. Amikor érzed a vibrálást és a vibrálás is érez Téged. A friss felszabadulás, az önfeledt szórakozás védjegye.
 
Lépj át a korlátaidon április 4-én, és nyiss be egy új világ kapuján!
 
A helyszínünk ezúttal a RIO, amelyet szintén korábban nem látott kialakításban tálalunk majd Nektek - így nem csak befogadóképességében, de hangulatában is 'nagy' lesz!

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Amelie Lens érkezik Richie Hawtin helyett a B my Lake-re!

2020.07.09.

Richie Hawtin stúdió projektjei miatt lemondta az idei B my Lake fesztivált.

Az Electric Garden idén már két helyszínnel mozdít ki minket a komfortzónánkból

2020.07.09.

Ráadásul a keszthelyi Festetics-kastély kibővített idősávjában technózhatunk majd, egészen délutántól hajnalig.

Végre éjszaka is rúgjuk a homokot a Plázson!

2020.07.09.

Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak.