Dave Clarke szerencsére sértetlenül úszott meg egy súlyos autóbalesetet

2016.07.12

A népszerű techno dj-t az EXIT fesztiválról tartó hazaúton érte a baleset, amiben az autójuk egy villanypóznának ütközött, majd a kétsávos út túloldalán landoltak.

„Szunyókáltam éppen a hátsó ülésen, amikor egyszer csak arra ébredtem, mintha kilőttek volna a levegőbe minket” – írta Facebook oldalán Clarke, majd mindenki megnyugtatására leírta azt is, hogy mind a sofőr, mind ő maga sértetlenül megúszta a balesetet, ami azonban nem mondható el az autójukról.

Clarke aztán stoppal ment tovább a belgrádi reptérre, hogy ne késse le az amszterdami gépét, ahol végül orvosok is megvizsgálták, hogy biztosan semmi baja nem történt.

Később azt írta: „Eddig jól vagyok. Bár fáj a nyakam, a hátam és a mellkasom és a karjaim. Félek a következő napoktól/hetektől. Ugyanakkor dühös is vagyok, de talán ez jó is, a lényeg, hogy életben vagyok.”

Ma közzétett egy képet is az autóról, amivel elszenvedték a balesetet, és rövid helyzetjelentésként hozzátette még, hogy a vizsgálatok még nem értek véget.

Az eset kapcsán a legerősebb kommentet Dimitri Fellous írta Dave-nek "God has punished you! CoZ you don't play Vinyl records anymore", ami annyit tesz, hogy az Isten megbüntetett, amiért nem játszol bakelitről. Erre Dave szimpla egyszerűséggel annyit reagált, hogy "Go fuck yourself you absolute cockwomble". 

Reméljük mielőbb jó híreket kapunk felőle!


TOVÁBBI CIKKEK

Kilenc bulival támad az Awakenings az ADE ideje alatt

2022.08.09.

Kilenc bulival támad az Awakenings az ADE ideje alatt, október 19-23-ig.

Ezekre a fellépőkre pöröghetsz a Colosseumban szerdától 6 napon át

2022.08.04.

A Sziget néhány éve húzta fel először a római Colosseum mására a 4/4 rajongók kedvenc színpadát!

Íme a 2022-es Sziget részletes programja!

2022.07.20.

Megérkezett a 2022-es Sziget Festival időrendi bontása!