Deadmau5 eladta a McLarenjét, hogy megépítse a Cube 2.1-et

2017.03.14

Mindannyian ismerjük és szeretjük deadmau5 monumentális színpadi dizájnját, a hatalmas kockát. Most úgy döntött, hogy kicsit feltuningolja azt és megépíti a Cube 2.1-et. Azt is jól tudjuk deadmau5-ról, hogy imádja a technikát.

A fejlesztés ideje alatt deadmau5 végig felügyelte a folyamatokat és követte a kivitelezést is, majd megállapította: „a kreativitásom több oldalát is meg kell látnotok, nem elég a már jól ismert zenéimet hallgatnotok.” Tudjuk azt is, hogy deadmau5 nagyon sikeres ember, azt viszont nem tudtuk eddig, mennyibe is kerülhetett az új kocka. Nos, belekerült egy-két pennybe, vagy inkább úgy is fogalmazhatunk, hogy belekerült egy McLaren P1-be.

Deadmau5 a sportautók nagy fanatikusa, gondoljunk csak a Purrari-ra vagy az említett McLaren P1-re. Utóbbit láthattuk már a Coffee run műsorában is. Ez az autó úgy tűnik, eladásra került, hogy sikerüljön finanszírozni az új kockát. A tranzakcióra akkor derült fény, amikor a dj egy rajongói kérdésre válaszolt a Twitteren. Eszerint a kocka „egy P1-be és egy kis apróba” fájt deadmau5-nak.

Ha a Cube 2.1-ért le kellett mondania a P1-ről, akkor egészen biztos, hogy lenyűgöző lesz az új kocka. Emellett azt is mutatja, hogy deadmau5 mennyi mindent belead abba, hogy a rajongóknak felejthetetlen élményben legyen részük.

Persze könnyen meglehet, hogy nem gondolta komolyan és csak elviccelte a dolgot, de nem ez lenne a legvadabb dolog, amit valaha kitwittelt.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Decemberben érkezik a Drumcode-nál az A-Sides Vol.10

2020.11.19.

Amin Jay Lumen egyik trackje is helyet kapott rajta!

Hétfőtől a szórakozóhelyeken és az éttermekben is kötelező lesz a maszk viselése

2020.10.29.

Az Operatív Törzs mai tájékoztatóján hangzott el Kiss Róbert rendőr alezredestől!