DJ szettek rögzítéshez adott ki appot iOS-re a Pioneer

2018.02.01

A DJM-REC lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Pioneer keverőkhöz csatlakoztassuk a készülékünket.

Az iOS-re elérhető alkalmazás USB-n keresztül a Send/Return csatlakozón keresztül illeszthető a Pioneer DJM-TOUR1, DJM-900NXS2, DJM-750MK2 és DJM-450 keverőkhöz.  Az időbélyegző automatikusan belekerül a fájlba, ugyanis az app érzékeli a fader mozgását is, így könnyebb a tracklisteket is elkészíteni. Lesz emellett egy Loudness vezérlő a dinamika beállításához, valamint egy Sub Bass csúszka is az alacsony frekvenciák feljavításához.

A DJM-REC segítségével rögtön fel lehet tölteni majd a mixeket a Dropboxba, a Soundcloudra vagy épp a Mixcloudra, de akár élő streamet is lehet szolgáltatni vele különböző közösségi média felületeken. Az alkalmazás használatához – amely jelenleg ingyen elérhető – a keverő firmwarejét is szükséges frissíteni.

A Pioneer DJ DJM-REC a 30 napos promóciós időszak letelte után 10,99 euróért (kb. 3500 Ft) lesz majd elérhető.

Weboldal: https://www.pioneerdj.com/en/product/software/djm-rec/dj-app/overview/
Itunes: https://itunes.apple.com/app/id1292535659?mt=8

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Robert Hood készíti az új DJ-Kicks mixet

2018.11.14.

A K7 bejelentette a sorozat legújabb darabját, ami november 16-án fog megjelenni CD-n, bakeliten valamint digitális formában.

Egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2018.11.08.

December 8-án szombaton kerül megrendezésre a DEADCODE PRODUCTION szervezésében Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja.

„Hallgass Hazait” új színfolt a budapesti klubtérképen?

2018.11.07.

November 10-én a nemrégiben újragondolt és nyitott Lock Klub Budapest eseményei közt bukkantunk rá egy nagyon ígéretes és dicséretes kezdeményezésre!