DUMDUM 2013 Fast five! 2. rész - FORMAT:B

2013.05.30

A Shift magazinnak köszönhetően itt a 2. fast five mini-interjú a DUMDUM 2013 egyik fellépőjével, méghozzá Jakob-bal a Format:B-ből!

- Mit hallottál a Dum Dum fesztiválról? - Láttam az előző évek fellépő névsorát ami rendkívül impozáns. Az ideiről a line-upon kívül még nem sokmindent tudok. - Hányszor jártál már Magyarországon és hogy vélekedsz az országunkról? - Ha jól emlékszem 3szor jártam eddig Magyarországon. Nagyon jó estéket tudhatok magam mögött, de hogy őszinte legyek az országból még nem sokat láttam. - Mi a legnagyobb változás a zenédben a legutóbbi Magyar fellépésed óta? - Hmm, nehéz megmondani…a személyes ízlés mindig változik egy kicsit. De ugynúgy szeretem a kemény és pumpálós ütemeket. :) - Mitől különlegesek azok a fesztiválok amelyeket hazádban rendeznek összehasonlítva a többi ország fesztiváljaival? - A német fesztiválok nagyon jól szervezettek. Ha jól tudom a világon a második helyen állunk a szervezésben, Japán mögött. Sajnos a dél amerikai fesztiválok az ellenkezőjét mutatják az elmúlt idők során. - Mit üzensz a DumDum fesztivál látogatóinak? - Edzétek a libabőrt, mert szükség lesz rá! :)

TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt DJ Palotai!

2023.11.19.

Tragikus hirtelenséggel, 62 éves korában éves korában meghalt Palotai Zsolt, avagy DJ Palotai

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

2023.11.03.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound.

Pénteken erős kezdéssel robban a Youtopia őszi szezonja!

2023.11.03.

A Youtopia csapata immáron a harmadik őszi klubszezonját indítja a budapesti éjszakában.