Dupla EP-vel jelentkezik Rebekah a Mord kiadónál!

2018.02.21

A birminghami születésű, de berlini székhelyű Rebekah új EP-vel jelentkezik a Bas Mooy fennhatósága alá tartozó MORD kiadónál.

A Sonic Groove-nál megjelenő debütáló kislemeze, az Into The Black, valamint a Soma Records-nál megjelent Fear Paralysis nagylemezét követően tovább folytatja csöppet sem finomkodó munkásságát egy dupla EP-vel, amely a My Heart Bleeds Black címet kapta.

Az BBC Radio 1-nál készült Essential Mix, valamint a Rinse FM-nél kéthavonta jelentkező Elements show-ja alapjaiban határozta meg a több mint 20 év tapasztalattal rendelkező dj és producer hangzását, mellyel folyamatosan a legfontosabb klubokat és fesztiválokat érintve turnézik a világ körül. Az új munkájával Rebekah a táncparkettre koncentrál, aminek az eredménye kilenc  zúzós track, amelyek bármelyike felrázná akármelyik színpadot. Rebekah egyébként szívesen ad „all night long” szetteket bármelyik országban, emellett az Elements show-t is felhasználja arra, hogy a kiadói vízióit bemutassa.

A My Heart Bleeds Black kislemez visszatér Rebekah keményebb és sötétebb hangzásához, amely szorosan illeszkedik a MORD zenei világához. Az End of Trauma, a Waiting For You vagy a Halo Effect trackek nagyszerű példái Rebekah kíméletlen stílusának és remekül illusztrálják azt is, hogy milyen hatással volt rá Birmingham.

A1 / 1. My Heart Bleeds Black
A2 / 2. Halo Effect
B1 / 3. Riot Control
B2 / 4. Disorder
C1 / 5. Empirical Cycle
C2 / 6. Unwanted
D1 / 7. End of Trauma
D2 / 8. Waiting For you
D3 / 9. Opus Devotion

A DaemmMy Heart Bleeds Black c. EP 2018. április 13-án jelenik meg a MORD-nál.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Íme a 2019-es Sziget részletes programja!

2019.04.24.

A Sziget eddigi történetének egyik legerősebb zenei felhozatalát hozták össze 2019-re

Nappal Loco Dice, éjszaka pedig Nick Warren teszi felejthetetlenné április 27-ét!

2019.04.23.

Legendás elektronikus zenei szombattal zárul az április

Sun & Soda w/ Sasha @ Akvárium Klub (Terasz), 2019.06.22.

2019.04.23.

A Sun & Soda Official bemutatja: Sasha (extended set)