Egy DJ meghalt, többen pedig megsérültek, amikor összeomlott egy színpad a brazil Atmosphere Festival-on

2017.12.19

Harminc éves korában hunyt el Kalleby Freitas da Rosa (AKA Kaleb), aki súlyos fejsérülést szenvedett, miután az extrém időjárás következtében a vihar összedöntötte a színpadot.

Kaleb az O Santuário színpad mögött állt, amikor vasárnap délután a heves esőzést olyan szélvihar kísérte, ami ledöntötte a fémszerkezetet. A Pura Vida DJ duó éppen a színpadon zenélt ekkor. Da Rosa súlyos fejsérülést szenvedett és bár azonnal kórházba szállították, nem tudták megmenteni az életét. Három további személy megsérült a balesetben. A fesztivál a Porto Alegre-hez közeli, Esteio-ban volt megrendezve.

Az Atmosphere Festival a Facebook-on adott ki egy közleményt:
„Mindig szem előtt tartjuk a közönség biztonságát, mindig követjük a helyi hatóságok által kért folyamatokat, jelentéseket és engedélyeket. Továbbra is tájékoztatni fogjuk a közönséget, hogy az igazságot hallják a történtekkel kapcsolatban. Nagyon sajnáljuk, hogy elvesztettünk egy barátot, egy művészt. A sérülteknek és családjaiknak igyekszünk mindenben segíteni. A katonai csapatnak és a tűzoltóknak köszönjük az áldozatos munkájukat.”KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Indul a B my Lake és a STRAND!

2019.08.20.

Százezres közönség, világsztárok és több száz program augusztus 20-tól Zamárdiban

Paula Temple - Érdekes, hogy agresszívnek nevezik a zenémet, mert én egyáltalán nem találom annak

2019.08.16.

Ebben az interjúban az albumnak a megírásának hátteréről, a techno nyújtotta katarzisról, a brit politika kegyetlenségéről és filmszerep álmáról is beszélt.

Paco Osuna és Giorgia Angiuli live szettjét is magával hozza a szeptemberi buliforgatag!

2019.08.15.

Ezek szerint remek nappali találkozásra számíthatunk kora ősszel, a 22. Cinematinén.