Egy DJ meghalt, többen pedig megsérültek, amikor összeomlott egy színpad a brazil Atmosphere Festival-on

2017.12.19

Harminc éves korában hunyt el Kalleby Freitas da Rosa (AKA Kaleb), aki súlyos fejsérülést szenvedett, miután az extrém időjárás következtében a vihar összedöntötte a színpadot.

Kaleb az O Santuário színpad mögött állt, amikor vasárnap délután a heves esőzést olyan szélvihar kísérte, ami ledöntötte a fémszerkezetet. A Pura Vida DJ duó éppen a színpadon zenélt ekkor. Da Rosa súlyos fejsérülést szenvedett és bár azonnal kórházba szállították, nem tudták megmenteni az életét. Három további személy megsérült a balesetben. A fesztivál a Porto Alegre-hez közeli, Esteio-ban volt megrendezve.

Az Atmosphere Festival a Facebook-on adott ki egy közleményt:
„Mindig szem előtt tartjuk a közönség biztonságát, mindig követjük a helyi hatóságok által kért folyamatokat, jelentéseket és engedélyeket. Továbbra is tájékoztatni fogjuk a közönséget, hogy az igazságot hallják a történtekkel kapcsolatban. Nagyon sajnáljuk, hogy elvesztettünk egy barátot, egy művészt. A sérülteknek és családjaiknak igyekszünk mindenben segíteni. A katonai csapatnak és a tűzoltóknak köszönjük az áldozatos munkájukat.”KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Íme a 2019-es Sziget részletes programja!

2019.04.24.

A Sziget eddigi történetének egyik legerősebb zenei felhozatalát hozták össze 2019-re

Nappal Loco Dice, éjszaka pedig Nick Warren teszi felejthetetlenné április 27-ét!

2019.04.23.

Legendás elektronikus zenei szombattal zárul az április

Sun & Soda w/ Sasha @ Akvárium Klub (Terasz), 2019.06.22.

2019.04.23.

A Sun & Soda Official bemutatja: Sasha (extended set)