Egy DJ meghalt, többen pedig megsérültek, amikor összeomlott egy színpad a brazil Atmosphere Festival-on

2017.12.19

Harminc éves korában hunyt el Kalleby Freitas da Rosa (AKA Kaleb), aki súlyos fejsérülést szenvedett, miután az extrém időjárás következtében a vihar összedöntötte a színpadot.

Kaleb az O Santuário színpad mögött állt, amikor vasárnap délután a heves esőzést olyan szélvihar kísérte, ami ledöntötte a fémszerkezetet. A Pura Vida DJ duó éppen a színpadon zenélt ekkor. Da Rosa súlyos fejsérülést szenvedett és bár azonnal kórházba szállították, nem tudták megmenteni az életét. Három további személy megsérült a balesetben. A fesztivál a Porto Alegre-hez közeli, Esteio-ban volt megrendezve.

Az Atmosphere Festival a Facebook-on adott ki egy közleményt:
„Mindig szem előtt tartjuk a közönség biztonságát, mindig követjük a helyi hatóságok által kért folyamatokat, jelentéseket és engedélyeket. Továbbra is tájékoztatni fogjuk a közönséget, hogy az igazságot hallják a történtekkel kapcsolatban. Nagyon sajnáljuk, hogy elvesztettünk egy barátot, egy művészt. A sérülteknek és családjaiknak igyekszünk mindenben segíteni. A katonai csapatnak és a tűzoltóknak köszönjük az áldozatos munkájukat.”KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

45 éves korában elhunyt Pete Zorba

2021.03.01.

45 éves korában elhunyt az angliai house DJ!

28 év után feloszlik a Daft Punk

2021.02.22.

Nincs többé Daft Punk, a párizsi duó útjai elválnak.