Elhunyt Nagy István, az Indigo Theory formációból

2021.06.30

A tegnapi nap folyamán sokként ért a hírt mindenkit, hogy elhunyt Nagy István, a Budapest Calling rezidenseként ismertté vált Indigo Theory formáció mindig mosolygós, csupaszív művésze. 

A Budapest Calling csapata az alábbi sorokkal búcsúzott Pistitől:
"Pár kép és elképesztően sok felejthetetlen emlék. Az első és az utolsó közös buliról egy-egy momentum. NYUGODJ BÉKÉBEN DRÁGA BARÁTUNK!

Szeretett barátunk, társunk Pisti, az Indigo Theory csapat tagja a mai naptól a mennyországban folytatja tovább a zenélést…
Nagyon nehezen jönnek a szavak, felfoghatatlan, ami történt, iszonyú fájdalom járja át a szívünket. Aki az elmúlt 7 évben volt Budapest Calling buliban, biztosan találkozott vele, vagy a DJ pultban, vagy a tánctéren, egy végtelenül kedves, vidám, intelligens, talpraesett sráccal, aki szenvedélyesen szerette a zenét. Nélküle a Budapest Calling nem tartana itt, nem csak zenéléssel, hanem minden szinten támogatta és építette a bulisorozatot és a hazai elektronikus zenei szcénát. A legutóbbi eseményen már sajnos nem tudott részt venni a betegsége miatt és a szíve szakadt meg, amikor látta a videókon a sok táncoló, zeneszerető embert. Imádta az energiákat, amik a tánctéren felszabadulnak, imádta az elektronikus zenét és a boldogan táncoló emberek látványát.

Ma egy nagyon értékes emberrel lett kevesebb a világ. Sose fogjuk elfelejteni, pótolhatatlan számunkra.
Gyászoljuk együtt, hacsak pár percre is, egy zene erejéig. Az elmúlt sok-sok évben annyi örömet és boldog pillanatot okozott a zenerajongóknak, próbáljunk most egy kicsit visszaadni és pozitív energiákat küldeni neki az útra, amire ma elindult. Örökké emlékezni fogunk Rád, szívünkben élsz tovább!

Az első Indigo Theory zenével búcsúzunk, amivel megnyerték a deep house DJ versenyt és a Budapest Calling állandó rezidensi címet 7 évvel ezelőtt. 

Ahogy Pisti szokott elköszönni az Indigo Theory posztok végén:
Love Peace Harmony - Indigo Theory"


TOVÁBBI CIKKEK

Bedouin, Nina Kraviz és Steffi is érkezik erősítésként a DAAD Gatheringre!

2023.01.27.

Hiánypótló fesztivált indított utjára az OZORA fesztivál legénysége Dádpusztán 2021-ben, ez a DAAD Gathering!

Jeff Mills az 1927-es 'Metropolis' c. klasszikus filmhez újabb albumot komponált

2023.01.25.

A "Metropolis Metropolis" a detroiti techno úttörőjének második filmzenéje az ikonikus Fritz Lang filmhez.

Hétvégén újra nyit az Arzenál!

2023.01.19.

Április 9 óta várjuk ezt a napot!