Elhunyt Nagy István, az Indigo Theory formációból

2021.06.30

A tegnapi nap folyamán sokként ért a hírt mindenkit, hogy elhunyt Nagy István, a Budapest Calling rezidenseként ismertté vált Indigo Theory formáció mindig mosolygós, csupaszív művésze. 

A Budapest Calling csapata az alábbi sorokkal búcsúzott Pistitől:
"Pár kép és elképesztően sok felejthetetlen emlék. Az első és az utolsó közös buliról egy-egy momentum. NYUGODJ BÉKÉBEN DRÁGA BARÁTUNK!

Szeretett barátunk, társunk Pisti, az Indigo Theory csapat tagja a mai naptól a mennyországban folytatja tovább a zenélést…
Nagyon nehezen jönnek a szavak, felfoghatatlan, ami történt, iszonyú fájdalom járja át a szívünket. Aki az elmúlt 7 évben volt Budapest Calling buliban, biztosan találkozott vele, vagy a DJ pultban, vagy a tánctéren, egy végtelenül kedves, vidám, intelligens, talpraesett sráccal, aki szenvedélyesen szerette a zenét. Nélküle a Budapest Calling nem tartana itt, nem csak zenéléssel, hanem minden szinten támogatta és építette a bulisorozatot és a hazai elektronikus zenei szcénát. A legutóbbi eseményen már sajnos nem tudott részt venni a betegsége miatt és a szíve szakadt meg, amikor látta a videókon a sok táncoló, zeneszerető embert. Imádta az energiákat, amik a tánctéren felszabadulnak, imádta az elektronikus zenét és a boldogan táncoló emberek látványát.

Ma egy nagyon értékes emberrel lett kevesebb a világ. Sose fogjuk elfelejteni, pótolhatatlan számunkra.
Gyászoljuk együtt, hacsak pár percre is, egy zene erejéig. Az elmúlt sok-sok évben annyi örömet és boldog pillanatot okozott a zenerajongóknak, próbáljunk most egy kicsit visszaadni és pozitív energiákat küldeni neki az útra, amire ma elindult. Örökké emlékezni fogunk Rád, szívünkben élsz tovább!

Az első Indigo Theory zenével búcsúzunk, amivel megnyerték a deep house DJ versenyt és a Budapest Calling állandó rezidensi címet 7 évvel ezelőtt. 

Ahogy Pisti szokott elköszönni az Indigo Theory posztok végén:
Love Peace Harmony - Indigo Theory"


TOVÁBBI CIKKEK

Egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2022.09.15.

Október 15-én, szombaton kerül megrendezésre a 2022-es BÓNUSZ Electronic Music Festival.

Amelie Lens lesz a következő előadó a Global Underground mixsorozatában

2022.09.08.

A 28 trackes válogatás, mely Antwerpenről szól, november 25-én debütál majd a Global Underground gondozásában.