Elhunyt Virgil Abloh

2021.11.28

41 éves korában elhunyt Virgil Abloh az Off-White brand alapítója, aki a Louis Vuitton férfirészlegének művészeti igazgatója és DJ is volt egyben.

A szomorú hírt a Louis Vuittont és az Off-White-ot tulajdonoló LVMH cégcsoport jelentette be a mai napon először.

Mint a Bernard Arnault (az LVMH vezérigazgatója – a szerk.) által szignózott közleményben írják, Virgil rákban hunyt el, a betegséggel évek óta küzdött.

“Mindannyian megrendülten állunk a szörnyű hír után, Virgil nem csak zseniális dizájner, vizionárius, hanem gyönyörű lelkű, nagy tudású ember volt. Bánatomban az egész LVMH-család osztozik , és sokat gondolunk a szeretteire, akik egy férjet, apát, testvért és barátot vesztettek el személyében.” – Bernard Arnault.

Virgil nem tárta a nyilvánosság elé a hírt a betegségével kapcsolatban, csendben és kitartóan küzdött, rengeteg kezelésen esett át, mindeközben pedig megannyi óriási és igen sokoldalú projektet megvalósítva az elmúlt évek alatt.

Virgil Abloh első afroamerikaiként lett művészeti igazgató a francia luxusdivatháznál, a Time magazin 2018-ban a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta.

Nyugodjék békében!


TOVÁBBI CIKKEK

Jön a Tale Of Us, Mochakk és Jeff Mills is a Szigetre!

2023.03.14.

Az új bejelentéssel kiegészült a Nagyszínpad headlinereinek listája és számos további izgalmas név is érkezett.

Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a nyáron a saját fesztiválján

2023.03.10.

A techno zseni, Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a Karren Maar Fesztiválon egy több mint 11 órás szettel.

Éljenek a nők! - Így köszöntötte a nőket a DAAD Gathering nőnap alkalmából

2023.03.08.

Hiánypótló fesztivált indított utjára az OZORA fesztivál legénysége Dádpusztán 2021-ben!