Elképesztően erős programot dobtak össze az EXIT Dance Arénájába!

2018.06.23

Véglegesítették az EXIT Fesztivál mts Dance Arénájának a felhozatalát, ahol idén is nagyon jól szelektáltak a szervezők és egy elképesztően erős programot hoztak össze. A Dance Arena legendás a partizók között és rengeteg fellépő is a kedvencei között tartja számon, hisz az valami leírhatatlan pillanat, amikor a reggeli órákban a nap sugarai behatolnak a tánctérre, főleg úgy, hogy az egyik kedvenc DJ-d áll a lejátszók mögött!

Az EXIT, Magyarországról elérhető távolságban lévő szerbiai fesztivál mindössze pár órás autóútra, ami azt is jelenti, hogy kíváló program lehet akár 1-2 napra is meglátogatni ha nem férne bele a teljes időtartamra. Ehhez pedig a Dance Arena tökéletes programot kínál napi bontásban is. Továbbá az sem elhanyagolható tény, hogy a rendezvény elmondhatja magáról azt, hogy kétszeresen is a "Legjobb nagyfesztivál", ugyanis az Európai Fesztiválok Díjátadóján már kétszer elnyerte ezt az elismerést.

JÚLIUS 12. - Csütörtök
Richie Hawtin / Adam Beyer b2b Ida Engberg / Ben Klock / Amelie Lens / Anastasia Kristensen / DJ Jock / Dusan Nikolic b2b Runy

JÚLIUS 13. - Péntek
Maceo Plex / Carl Craig / Rødhåd / Marko Nastic / AVOID / Filip Xavi

Július 14. - Szombat
Solomun / Boris Brejcha / Guy Gerber / Disciples / Ofenbach / D.R.N.D.Y. / Wise D&Kobe

Július 15. - Vasárnap
Nina Kraviz / Joseph Capriati / Tale Of Us / Kölsch / Dana Ruh / After Affair

Ehhez a programhoz pedig egy nagyon barátságos árat kínálnak a látogatóknak, a napijegyek 8300 forintért, a 4 napos bérlet pedig 21 500 forintért érhető el.

Jegyvásárlás: https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2018

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Nic Fanciulli & Chelina Manuhutu @ Cinema Hall, 2019.04.06.

2019.02.18.

The Debut & Budapest Calling pres: Nic Fanciulli & Chelina Manuhutu

VAULT w/ Kas:st Live @ Premier Club, 2019.03.09.

2019.02.15.

VAULT w/ Kas:st Live