Elképesztően erős programot dobtak össze idén is az EXIT fesztiválra!

2019.06.09

Véglegesítették az EXIT Fesztivál programját, ahol a felhozatalra idén sem lehet panasz, nagy visszatérők, aktuális nevek és hatalmas táncolások várhatóak az éjszaka folyamán és a napfelkeltében, hisz a Dance Arena legendás a közönség és a fellépők között is, hisz sokan a kedvenc helyszíneként tartja számon azt a leírhatatlan pillanatot, amikor a reggeli órákban a nap sugarai behatolnak a tánctérre, főleg úgy, hogy az egyik kedvenc DJ-d áll a lejátszók mögött!

Az EXIT Fesztiválra 2019. július 4-7. között a szerbiai Újvidéken, a lenyűgöző péterváradi erődben kerül sor. A korábbi bejelentések során szinte már tudható a teljes program, amit idén sem apróztak el, csütörtökön egyből egy erős és egyben exkluzív kezdés, hisz Carl Cox b2b Maceo Plex szett lesz hallható, szombatra pedig a Solomun + 1 sorozat kap szinte egy teljes éjszakát, ahol 2 órás Solomun, 2 órás Tale Of Us majd egy 2 órás Solomun b2b Tale Of Us szett lesz hallható, és a hab a tortán, hogy erra az estére csatlakozik még a Diynamic istállóból az Adriatique páros is. Természetesen Belgium legnépszerűbb exportcikkei is beveszik a Dance Arenat, csütörtökön Charlotte de Witte, vasárnap pedig Amelie Lens préseli ki az utolsó energiákat mindenkiből, az a tény sem elhanyagolható, hogy Amelie segítségére ebben Jeff Mills és Dax J lesz. Szóval erős 4 napra lehet számítani, ami a programot illeti és szinte mindenki megtalálja benne valamelyik kedvencét, így tökéletes választás a fesztivál akár egy vagy több napra is, de az sem fog unatkozni, aki végig tervezi az ottlevést.
A No Sleep Novi Sad színpad idén 3 klubot és egy sorozatot választott az est szupportálására, kezdésnek a csütörtököt megkapta az áprilisban bezárt müncheni klub és csapata, a Mixed Münich Arts (MMA). Pénteken a D-EDGE érkezik Brazilíából, szombaton Grúzia legendás klubja, a BASSIANI kap egy estét, vasárnap pedig a Lee Burridge által vezényelt All Day I Dream.

JÚLIUS 4. - CSÜTÖRTÖK 
Dance Arena: CARL COX b2b MACEO PLEX, CHARLOTTE DE WITTE, MONIKA KRUSE, ILIJA DJOKOVIC
No Sleep Novi Sad: BOSTON 168 live, I HATE MODELS, SHDW & OBSCURE SHAPE, BLACK LOTUS

JÚLIUS 5. - PÉNTEK
Dance Arena: PAUL KALKBRENNER, BORIS BREJCHA, PEGGY GOU, JOHANNES BRECHT live, RUNY
No Sleep Novi Sad: BLAWAN, 999999999 live, GIORGIA ANGIULLI live, BLANCAH

JÚLIUS 6. - SZOMBAT
Dance Arena: SOLOMUN + 1 with TALE OF US, ADRIATIQUE, SATORI, COEUS
No Sleep Novi Sad: DVS1, JASSS, DADUB live

JÚLIUS 7. - VASÁRNAP
Dance Arena: JEFF MILLS, AMELIE LENS, DAX J, MLADEN TOMIC b2b SINISA TAMAMOVIC
No Sleep Novi Sad: LEE BURRIDGE, SÉBASTIAN LÉGER, NEWMAN

Ehhez a programhoz pedig egy nagyon barátságos árat kínálnak a látogatóknak, a napijegyek 8900 forinttól, a 4 napos bérlet pedig 21 900 forintért érhető el.

Jegyvásárlás: https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2019

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Sun & Soda w/ Adriatique (4hrs set) @ Akvárium Klub, 2021.09.04.

2021.07.20.

A Sun & Soda (powered by Heineken) bemutatja: ADRIATIQUE (4hrs set) & Secret Factory // Denes Toth

Sun & Soda w/ Sasha @ Akvárium Klub, 2021.08.14.

2021.07.20.

A Sun & Soda Official (powered by Heineken) bemutatja: SASHA

Amelie Lens, Farrago @ Cinema Hall, 2021.08.19.

2021.07.20.

AMELIE LENS back in Budapest - 2021. Aug. 19. - Cinema Hall