Elképesztően erős programot dobtak össze idén is az EXIT fesztiválra!

2019.06.09

Véglegesítették az EXIT Fesztivál programját, ahol a felhozatalra idén sem lehet panasz, nagy visszatérők, aktuális nevek és hatalmas táncolások várhatóak az éjszaka folyamán és a napfelkeltében, hisz a Dance Arena legendás a közönség és a fellépők között is, hisz sokan a kedvenc helyszíneként tartja számon azt a leírhatatlan pillanatot, amikor a reggeli órákban a nap sugarai behatolnak a tánctérre, főleg úgy, hogy az egyik kedvenc DJ-d áll a lejátszók mögött!

Az EXIT Fesztiválra 2019. július 4-7. között a szerbiai Újvidéken, a lenyűgöző péterváradi erődben kerül sor. A korábbi bejelentések során szinte már tudható a teljes program, amit idén sem apróztak el, csütörtökön egyből egy erős és egyben exkluzív kezdés, hisz Carl Cox b2b Maceo Plex szett lesz hallható, szombatra pedig a Solomun + 1 sorozat kap szinte egy teljes éjszakát, ahol 2 órás Solomun, 2 órás Tale Of Us majd egy 2 órás Solomun b2b Tale Of Us szett lesz hallható, és a hab a tortán, hogy erra az estére csatlakozik még a Diynamic istállóból az Adriatique páros is. Természetesen Belgium legnépszerűbb exportcikkei is beveszik a Dance Arenat, csütörtökön Charlotte de Witte, vasárnap pedig Amelie Lens préseli ki az utolsó energiákat mindenkiből, az a tény sem elhanyagolható, hogy Amelie segítségére ebben Jeff Mills és Dax J lesz. Szóval erős 4 napra lehet számítani, ami a programot illeti és szinte mindenki megtalálja benne valamelyik kedvencét, így tökéletes választás a fesztivál akár egy vagy több napra is, de az sem fog unatkozni, aki végig tervezi az ottlevést.
A No Sleep Novi Sad színpad idén 3 klubot és egy sorozatot választott az est szupportálására, kezdésnek a csütörtököt megkapta az áprilisban bezárt müncheni klub és csapata, a Mixed Münich Arts (MMA). Pénteken a D-EDGE érkezik Brazilíából, szombaton Grúzia legendás klubja, a BASSIANI kap egy estét, vasárnap pedig a Lee Burridge által vezényelt All Day I Dream.

JÚLIUS 4. - CSÜTÖRTÖK 
Dance Arena: CARL COX b2b MACEO PLEX, CHARLOTTE DE WITTE, MONIKA KRUSE, ILIJA DJOKOVIC
No Sleep Novi Sad: BOSTON 168 live, I HATE MODELS, SHDW & OBSCURE SHAPE, BLACK LOTUS

JÚLIUS 5. - PÉNTEK
Dance Arena: PAUL KALKBRENNER, BORIS BREJCHA, PEGGY GOU, JOHANNES BRECHT live, RUNY
No Sleep Novi Sad: BLAWAN, 999999999 live, GIORGIA ANGIULLI live, BLANCAH

JÚLIUS 6. - SZOMBAT
Dance Arena: SOLOMUN + 1 with TALE OF US, ADRIATIQUE, SATORI, COEUS
No Sleep Novi Sad: DVS1, JASSS, DADUB live

JÚLIUS 7. - VASÁRNAP
Dance Arena: JEFF MILLS, AMELIE LENS, DAX J, MLADEN TOMIC b2b SINISA TAMAMOVIC
No Sleep Novi Sad: LEE BURRIDGE, SÉBASTIAN LÉGER, NEWMAN

Ehhez a programhoz pedig egy nagyon barátságos árat kínálnak a látogatóknak, a napijegyek 8900 forinttól, a 4 napos bérlet pedig 21 900 forintért érhető el.

Jegyvásárlás: https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2019

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Progressive élre állított trance utazást hoz a szombat az Akváriumba

2019.11.14.

Jerome Isma-ae és Robert Nickson is új albumjairól szelektálhat.

Óriási az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztiválra!

2019.11.12.

Hatalmas az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztivál után4

Magdalena az Undercatt társaságában tér vissza Budapestre hétvégén

2019.11.05.

A Diynamic Records stílusának közvetítése így valósulhat meg a legteljesebben.