Elmarad a 2016-os TomorrowWorld!

2016.03.29

A TomorrowWorld már azóta komolyan háttérbe szorult, mióta az anyacég SFX Entertainment csődöt jelentett. Azok a hírek pedig, hogy az SFX eladja a Beatportot és a Fame House-t csak további kérdéseket vetettek fel a cég jövőjével kapcsolatosan.

 

 

Most az egyik legrosszabb be is következett. A fesztivál hivatalos Facebook oldalán egy videó található, amelyben hivatalosan is bejelentik, hogy a 2016-os TomorrowWorld fesztivált nem rendezik meg. Habár csak negatív híreket olvashatunk az SFX-szel kapcsolatban, a rajongók hisznek abban, hogy a fesztivál visszatér a jövőben.

A TomorrowWorld-öt először 2013-ban rendezték meg a Georgia államban található ChattaHooche Hills-ben. Ezzel Észak-Amerika egyik legnagyobb rendezvényévé nőtte ki magát a Tomorrowland és az SFX által szervezett fesztivál. Tavaly szeptemberben egyénként az időjárás miatt a szervezőknek törölni kellett az utolsó napot, hogy elkerüljék a katasztrófát, annyira súlyos volt a helyzet.

Amennyiben további hírek látnak napvilágot a TomorrowWorld törléséről, be fogunk számolni róla.

A végére pedig álljon itt a szervezők hivatalos közleménye:

Kedves Barátaink!

Nehéz szívvel számolunk be róla, hogy a TomorrowWorld nem lesz megrendezve 2016-ban. Sajnos a jelenlegi helyzetben lehetetlen, hogy a legjobb és utánozhatatlan élményt nyújtsuk számotokra.

Hiányozni fog a szeptemberi találkozás és a varázs, amely a TomorrowWorld-ön egyesít minket. Ti, a Tomorrow emberei, a TomorrowWorld alapjai vagytok, ti inspiráltok minket.

Raktározzuk el azt a sok csodás emléket a szívünkben, de ne örökre, ez nem végső búcsú…

-TomorrowWorld-

 

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.