Elmarad a 2016-os TomorrowWorld!

2016.03.29

A TomorrowWorld már azóta komolyan háttérbe szorult, mióta az anyacég SFX Entertainment csődöt jelentett. Azok a hírek pedig, hogy az SFX eladja a Beatportot és a Fame House-t csak további kérdéseket vetettek fel a cég jövőjével kapcsolatosan.

 

 

Most az egyik legrosszabb be is következett. A fesztivál hivatalos Facebook oldalán egy videó található, amelyben hivatalosan is bejelentik, hogy a 2016-os TomorrowWorld fesztivált nem rendezik meg. Habár csak negatív híreket olvashatunk az SFX-szel kapcsolatban, a rajongók hisznek abban, hogy a fesztivál visszatér a jövőben.

A TomorrowWorld-öt először 2013-ban rendezték meg a Georgia államban található ChattaHooche Hills-ben. Ezzel Észak-Amerika egyik legnagyobb rendezvényévé nőtte ki magát a Tomorrowland és az SFX által szervezett fesztivál. Tavaly szeptemberben egyénként az időjárás miatt a szervezőknek törölni kellett az utolsó napot, hogy elkerüljék a katasztrófát, annyira súlyos volt a helyzet.

Amennyiben további hírek látnak napvilágot a TomorrowWorld törléséről, be fogunk számolni róla.

A végére pedig álljon itt a szervezők hivatalos közleménye:

Kedves Barátaink!

Nehéz szívvel számolunk be róla, hogy a TomorrowWorld nem lesz megrendezve 2016-ban. Sajnos a jelenlegi helyzetben lehetetlen, hogy a legjobb és utánozhatatlan élményt nyújtsuk számotokra.

Hiányozni fog a szeptemberi találkozás és a varázs, amely a TomorrowWorld-ön egyesít minket. Ti, a Tomorrow emberei, a TomorrowWorld alapjai vagytok, ti inspiráltok minket.

Raktározzuk el azt a sok csodás emléket a szívünkben, de ne örökre, ez nem végső búcsú…

-TomorrowWorld-

 


TOVÁBBI CIKKEK

Bedouin, Nina Kraviz és Steffi is érkezik erősítésként a DAAD Gatheringre!

2023.01.27.

Hiánypótló fesztivált indított utjára az OZORA fesztivál legénysége Dádpusztán 2021-ben, ez a DAAD Gathering!

Jeff Mills az 1927-es 'Metropolis' c. klasszikus filmhez újabb albumot komponált

2023.01.25.

A "Metropolis Metropolis" a detroiti techno úttörőjének második filmzenéje az ikonikus Fritz Lang filmhez.

Hétvégén újra nyit az Arzenál!

2023.01.19.

Április 9 óta várjuk ezt a napot!