Elmarad a 2016-os TomorrowWorld!

2016.03.29

A TomorrowWorld már azóta komolyan háttérbe szorult, mióta az anyacég SFX Entertainment csődöt jelentett. Azok a hírek pedig, hogy az SFX eladja a Beatportot és a Fame House-t csak további kérdéseket vetettek fel a cég jövőjével kapcsolatosan.

 

 

Most az egyik legrosszabb be is következett. A fesztivál hivatalos Facebook oldalán egy videó található, amelyben hivatalosan is bejelentik, hogy a 2016-os TomorrowWorld fesztivált nem rendezik meg. Habár csak negatív híreket olvashatunk az SFX-szel kapcsolatban, a rajongók hisznek abban, hogy a fesztivál visszatér a jövőben.

A TomorrowWorld-öt először 2013-ban rendezték meg a Georgia államban található ChattaHooche Hills-ben. Ezzel Észak-Amerika egyik legnagyobb rendezvényévé nőtte ki magát a Tomorrowland és az SFX által szervezett fesztivál. Tavaly szeptemberben egyénként az időjárás miatt a szervezőknek törölni kellett az utolsó napot, hogy elkerüljék a katasztrófát, annyira súlyos volt a helyzet.

Amennyiben további hírek látnak napvilágot a TomorrowWorld törléséről, be fogunk számolni róla.

A végére pedig álljon itt a szervezők hivatalos közleménye:

Kedves Barátaink!

Nehéz szívvel számolunk be róla, hogy a TomorrowWorld nem lesz megrendezve 2016-ban. Sajnos a jelenlegi helyzetben lehetetlen, hogy a legjobb és utánozhatatlan élményt nyújtsuk számotokra.

Hiányozni fog a szeptemberi találkozás és a varázs, amely a TomorrowWorld-ön egyesít minket. Ti, a Tomorrow emberei, a TomorrowWorld alapjai vagytok, ti inspiráltok minket.

Raktározzuk el azt a sok csodás emléket a szívünkben, de ne örökre, ez nem végső búcsú…

-TomorrowWorld-

 

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

50 éves korában elhunyt DMX

2021.04.09.

50 éves korában elhunyt Earl Simmons, (1970. december 18.) ismertebb nevén DMX!

Előrendelhető Carl Cox 'Oh yes, oh yes!' című könyve

2021.03.25.

A könyv augusztusban érkezik és két változatban lesz elérhető

2022-ben tér csak vissza a Balaton Sound és a Telekom VOLT Fesztivál

2021.03.18.

Ahogy arra számítani lehetett, idén is sorra mondják le a nagy koncerteket és fesztiválokat szerte Európában.