Erős válogatással jelentkezett a Rawflex Music

2021.11.19
 
A mai napon jelent meg a Rawflex Music 22. kiadványa (RM 022), ami egyben a második válogatás a kiadónál (COMPILATION II)!
 
Az EP-re tudatosan lett összeválogatva a 4 előadó, hisz az elmúlt időszakban már más-más kiadóknál termékeny és minőségi produkciókat jegyezhettek, de hazai megjelenésen most először álltak össze egy válogatásra.
 
Raulnak volt megjelenése a Marco Baileyhez tartozó Materia-nál és a Glenn Wilson által alapított Planet Rhythm-nél az elmúlt időszakban, Episode1-nek a JAM-nél egy teljes EP-je jelent meg, Shabaam-nak szintén a Paganini által igazgatott JAM-nél és a Markantonio-hoz tartozó Analytictrail-nél, Dave Wincent-nek pedig többek közt a Kaiserdisco által managelt KD RAW-nál. 

Az EP a nagyobb sztárok körében is pörög, hisz Richie Hawtin az Ozark-ot már több alkalommal is játszotta idén különböző bulikban.

Ami a kiadót illeti, idén még egy kiadvány fog érkezni rajta, továbbá pedig 2022 januárjában lesz az első hivatalos hazai showcase, amelyre egy külhoni, a label-en is megjelent fellépő is érkezik majd + egy hazai top előadó, aki szintén jelent már meg a kiadónál plusz a két alapító: Shabaam & Deep Colors.

A válogatás 4 zenét tartalmaz:
1. Raul Young - Stalking
2. Episode1 feat. Polaris - Ozark
3. Shabaam - Balatone
4. Dave Wincent - Bunket
 

TOVÁBBI CIKKEK

Egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2022.09.15.

Október 15-én, szombaton kerül megrendezésre a 2022-es BÓNUSZ Electronic Music Festival.

Amelie Lens lesz a következő előadó a Global Underground mixsorozatában

2022.09.08.

A 28 trackes válogatás, mely Antwerpenről szól, november 25-én debütál majd a Global Underground gondozásában.