Eszméletlen lányokat találtak a Balaton Soundon fellépő DVBBS öltözőjében

2016.07.11

A kanadai DVBBS páros a Balaton Sound nagyszínpadán lépett fel szombat délután. A testvérpár a koncert alatt az első sorból lányokat hívtak fel a színpadra majd a backstageben folytatták velük a bulizást.

A lányokat a takarítószemélyzet találta ájultan a sztárfellépők öltözőjében miután ők távoztak, akik azonnal mentőt hívtak. Az egyik lány édesanyja szinte azonnal megtudta, hogy mi történt és feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrség a reptéren csípte el a srácokat, akik épp a következő fellépésükre utaztak volna tovább.

"A siófoki rendőrök 2016. július 10-én négy, a fesztiválon részt vevő külföldi férfit állítottak elő a helyi rendőrkapitányságra, akiknél a ruházatuk átvizsgálása alkalmával kábítószergyanús anyagot találtak. Hármuk esetében a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett, így őket  a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki. A férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, amelynek során – a rendelkezésre álló adatok alapján - szexuális erőszak gyanúja nem merült fel."  - Írja a police.hu

A DVBBS formáció idén a Sziget fesztiválon is fellépett volna, de a szervezők a történtek miatt a fellépésüket azonnal lemondta.

UPDATE:

A DVBBS vasárnapról hétfőre virradó éjjel már Ibizán lépett fel az Amnesia klubban. Az Index megkeresésére pedig az alábbi üzenetet küldték:

Megrázott minket, hogy a Balaton fesztivál (sic!) néhány látogatója áldozata lett olyan eseményeknek, amik miatt kórházba kerültek. A rendőrség az együttműködésünket kérte a nyomozásban, és természetesen mindent megtettünk. A rendőrség megerősítette, hogy semmi kapcsolat nincsen közöttünk, és a történtek között, ezért mentünk tovább pár órával később az ibizai fellépésünkre. Ettől az esettől függetlenül zajlik egy marihuánával kapcsolatos ügy, mi szívesen válaszolunk ezekre a vádakra, és készségesen segítünk a rendőrségnek megoldani az esetet.

Gondolatban az áldozatokkal és a családjaikkal vagyunk.

Alex és Chris (DVBSS)

Photo: Rockstar Photographers


TOVÁBBI CIKKEK

Kilenc bulival támad az Awakenings az ADE ideje alatt

2022.08.09.

Kilenc bulival támad az Awakenings az ADE ideje alatt, október 19-23-ig.

Ezekre a fellépőkre pöröghetsz a Colosseumban szerdától 6 napon át

2022.08.04.

A Sziget néhány éve húzta fel először a római Colosseum mására a 4/4 rajongók kedvenc színpadát!

Íme a 2022-es Sziget részletes programja!

2022.07.20.

Megérkezett a 2022-es Sziget Festival időrendi bontása!