Ezekre a fellépőkre pöröghetsz a Colosseumban szerdától 7 napon át!

2019.08.02

A Sziget néhány éve húzta fel először a római Colosseum mására a 4/4 rajongók kedvenc színpadát, amelynek programjáért idén is a Deadcode csapata felel és az elektronikus zenei programok fellegvára lesz a hét napos fesztivál ideje alatt.

A kultikus helyszín pillanatok alatt vált a szigeten partizók legnépszerűbb találkozási pontjává, a jó hír pedig, hogy idén sem kell nélkülöznünk kedvenc fagerendáinkat! Az elnyújtott, minden nap déltől egészen napfelkeltéig tartó programbontás keretein belül idén több mint 80 fellépő táncoltat kötetlenül, minden stílusban a techno és  house berkein belül.

A tematikus estek közül a techno felhozatalt erősíti a hétfői nap kiemelt programja, a Deadcode & Friends 2019 Special, ahol igazi régi barátok köszönnek be a házigazda HOT X mellé, és ha már barátokról van szó, akkor egyértelmű, hogy nem maradhat ki The Advent, Marco Bailey és Black Asteroid sem. A Dice events jóvoltából szerda éjszaka a warehouse partik legütőképesebb figurái, Blawan és Regal áll a pult mögött, de szintén a kezdőnapon zenél Luigi Madonna, a Magyarországon elsőbálozó Fjaak és a hazai büszkeségeink, Jay Lumen és Sikztah is. A puhább ütemeknek kedvez a most kivételesen csütörtöki napra időzített  Move Margaret Dygasval és Rareshel, illetve a szombati Secret Fusion a Red Axessel és Marvin & Guyjal. Az egy témára felfűzött estek mellett vendégeskednek a pesti klubéletből már jól ismert szervezőbrigádok; a Made Inn, a Lavalava, a Citymatine és az After Dark is.

Visszatérő vendégként köszöntheti a Colosseum a Transitions kulcsfiguráját, John Digweedet és Butchot, de olyan, fényes jövő előtt álló neveket is üdvözölhet a színpad mint amilyen Avalon Emerson, Courtesy, vagy Ryan Elliott. Külön öröm, hogy idén itt lelt otthonra az év live actje címet többszörösen bezsebelő KiNK is erősíti a programot.

Mi ez, ha nem ajándék a Sziget egyébként is nagyvonalú programjába, ahol megszámlálhatatlan helyszínen várnak minket, immár 27. alkalommal!

Íme a heti program nemzetközi fellépői napi bontásban:
Augusztus 7. - Szerda
BLAWAN // FJAAK // LUIGI MADONNA // REGAL
 
Augusztus 8. - Csütörtök
GIOVANNI VERINA // DORIAN PAIC // MARGARET DYGAS // RARESH // RYEN ELLIOT
 
Augusztus 9. - Péntek
ANNA // JOHN DIGWEED // METODI HRISTOV
 
Augusztus 10. - Szombat
CRAIG BRATLEY // KiNK // MARVIN & GUY // RED AXES // YOUNGER THAN ME 
 
Augusztus 11. - Vasárnap
BUTCH // MARK REEVE // wAFF
 
Augusztus 12. - Hétfő
BLACK ASTEROID // MARCO BAILEY // PAUL RITCH // THE ADVENT
 
Augusztus 13. - Kedd
AVALON EMERSON // B. TRAITS // COURTESY // OBJEKT
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Progressive élre állított trance utazást hoz a szombat az Akváriumba

2019.11.14.

Jerome Isma-ae és Robert Nickson is új albumjairól szelektálhat.

Óriási az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztiválra!

2019.11.12.

Hatalmas az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztivál után4

Magdalena az Undercatt társaságában tér vissza Budapestre hétvégén

2019.11.05.

A Diynamic Records stílusának közvetítése így valósulhat meg a legteljesebben.