Ezekre a fellépőkre pöröghetsz a Colosseumban szerdától 7 napon át!

2019.08.02

A Sziget néhány éve húzta fel először a római Colosseum mására a 4/4 rajongók kedvenc színpadát, amelynek programjáért idén is a Deadcode csapata felel és az elektronikus zenei programok fellegvára lesz a hét napos fesztivál ideje alatt.

A kultikus helyszín pillanatok alatt vált a szigeten partizók legnépszerűbb találkozási pontjává, a jó hír pedig, hogy idén sem kell nélkülöznünk kedvenc fagerendáinkat! Az elnyújtott, minden nap déltől egészen napfelkeltéig tartó programbontás keretein belül idén több mint 80 fellépő táncoltat kötetlenül, minden stílusban a techno és  house berkein belül.

A tematikus estek közül a techno felhozatalt erősíti a hétfői nap kiemelt programja, a Deadcode & Friends 2019 Special, ahol igazi régi barátok köszönnek be a házigazda HOT X mellé, és ha már barátokról van szó, akkor egyértelmű, hogy nem maradhat ki The Advent, Marco Bailey és Black Asteroid sem. A Dice events jóvoltából szerda éjszaka a warehouse partik legütőképesebb figurái, Blawan és Regal áll a pult mögött, de szintén a kezdőnapon zenél Luigi Madonna, a Magyarországon elsőbálozó Fjaak és a hazai büszkeségeink, Jay Lumen és Sikztah is. A puhább ütemeknek kedvez a most kivételesen csütörtöki napra időzített  Move Margaret Dygasval és Rareshel, illetve a szombati Secret Fusion a Red Axessel és Marvin & Guyjal. Az egy témára felfűzött estek mellett vendégeskednek a pesti klubéletből már jól ismert szervezőbrigádok; a Made Inn, a Lavalava, a Citymatine és az After Dark is.

Visszatérő vendégként köszöntheti a Colosseum a Transitions kulcsfiguráját, John Digweedet és Butchot, de olyan, fényes jövő előtt álló neveket is üdvözölhet a színpad mint amilyen Avalon Emerson, Courtesy, vagy Ryan Elliott. Külön öröm, hogy idén itt lelt otthonra az év live actje címet többszörösen bezsebelő KiNK is erősíti a programot.

Mi ez, ha nem ajándék a Sziget egyébként is nagyvonalú programjába, ahol megszámlálhatatlan helyszínen várnak minket, immár 27. alkalommal!

Íme a heti program nemzetközi fellépői napi bontásban:
Augusztus 7. - Szerda
BLAWAN // FJAAK // LUIGI MADONNA // REGAL
 
Augusztus 8. - Csütörtök
GIOVANNI VERINA // DORIAN PAIC // MARGARET DYGAS // RARESH // RYEN ELLIOT
 
Augusztus 9. - Péntek
ANNA // JOHN DIGWEED // METODI HRISTOV
 
Augusztus 10. - Szombat
CRAIG BRATLEY // KiNK // MARVIN & GUY // RED AXES // YOUNGER THAN ME 
 
Augusztus 11. - Vasárnap
BUTCH // MARK REEVE // wAFF
 
Augusztus 12. - Hétfő
BLACK ASTEROID // MARCO BAILEY // PAUL RITCH // THE ADVENT
 
Augusztus 13. - Kedd
AVALON EMERSON // B. TRAITS // COURTESY // OBJEKT
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Amelie Lens érkezik Richie Hawtin helyett a B my Lake-re!

2020.07.09.

Richie Hawtin stúdió projektjei miatt lemondta az idei B my Lake fesztivált.

Az Electric Garden idén már két helyszínnel mozdít ki minket a komfortzónánkból

2020.07.09.

Ráadásul a keszthelyi Festetics-kastély kibővített idősávjában technózhatunk majd, egészen délutántól hajnalig.

Végre éjszaka is rúgjuk a homokot a Plázson!

2020.07.09.

Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak.