Folytatódik a Kastély Techno őrület, jön a Spektre

2019.03.08

A Kiscelli Múzeum után most a Podmaniczky Kastély kapja meg a techno atmoszférát.

Hogy mitől volt olyan különleges a Moonwalk 2018. szeptemberi fellépése, az nem is kérdés. A Kiscelli Múzeumtörténelmi falai között még monumentálisabbá vált az egyébként is uralkodó techno hangzás.

A DFFRNTLYcsapat által életre hívott esemény nagy port kavart a hazai színtéren, melyet azóta is sokan várnak, hogy kitűzésre kerüljön a folytatás. De már nem kell várniuk tovább, mert itt a következő Kastély Techno megmozdulás, az #UNFOLD.

A helyszín továbbra is Budapest, de most egy újabb történelmi épület, a neobarokk stílusú, 250 éve épült Podmaniczky Kastély a következő célpont, ahol a techno elegyedik majd a kulturális légkörrel. A helyszínen túl maga a program is kecsegtető, hiszen a formabontó éjszaka közepébe az angol Spektre duó csapódik majd be, akik szinte látható hangképekkel tűzik keresztbe a hűs falak közötti teret.

A teljesre hevítést a DFFRNTLY tagjai és vendégei viszik el, Julian Marcell, Belocca, Kitti Kay, Bohumil, Technicolourés a Twins Projectszereplésével, akiktől a #SAVETHERAVEesemény után igen erős ütemekre számíthatunk. Bár július 20.még messze van, fontos tudnivaló, hogy az esemény limitált férőhelyűés a jegyek olyannyira fogynak, hogy az esemény indulása után alig egy nap alatt gazdára talált a jegyek több mint 1/3-a!

Kifejezettenérdemes tehát sietni, ha ott akarunk lenni a nyár egyik kiemelt techno eseményén, az #UNFOLD-on.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/970286676695123/
Jegyek: https://oneticket.hu/dffrntly-presents-spektre-190720

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szeptemberben új albummal jelentkezik Joseph Capriati

2020.06.01.

A Metamorfosi címet kapó új lemez a producer saját kiadóján, a Redimension-ön keresztül jelenik majd meg.

Május 18-án, hétfőn kinyit az Akvárium Klub terasza

2020.05.17.

66 napja zártak be a vírus miatt.