Győr durrantja be az első nemzetközi techno fellépőket a veszélyhelyzet után az országban!

2020.07.03

Azt már talán nem kell elmondani senkinek, hogy az elmúlt hónapokban ért vírushelyzet miatt a világ zenei szcénáját hatalmas kár érte. Hisz egyik napról a másikra úgy állt le minden, amire előtte soha nem volt példa.

Viszont majdnem 4 hónap pihenő után elkezdődtek az enyhítések, amire hazánk egyik legmasszívabb techno importőre, Sikztah villámgyorsan úgy reagált, méghozzá elsőként, ahogy arra gondolni sem mertünk volna. Pár héttel a feloldás után újraszervezte a már veszni látszó DUMDUM Electronic Music Festivalt és 3 olyan előremutató nemzetközi fellépővel, akik örömmel vállalták el, hogy a Mundo vendégeire ráeresszék a több hónap alatt felgyülemlett energiákat, de ha ez nem lenne elég, július 4-én erre húzott még egy Mundo nyitót is, ahova a spanyol The Yellowheads srácokat invitálta meg erős hazai körítéssel. Így Győr lett az első olyan város hazánkban, ahol a keményebb ütemeket nemzetközi fellépőktől kapjuk minőségi körülmények között tálalva.

Persze, egy ilyen helyzet után ebben rengeteg rizikó van, hisz több olyan hónap után, mint ami mögöttünk van, sokan még félve indulnak neki a hétvégéknek, de Sikztah bízott abban, hogy már annyira kiéhezett mindenki egy masszív recsegésre, hogy aki teheti Győr felé veszi az irányt most és két hét múlva is, hogy kiadja magából azt, amire az elmúlt hónapokban nem volt lehetősége.

The Yellowheads event: https://www.facebook.com/events/206111460551238/
DumDum 2020 event: https://www.facebook.com/events/265996887837029/

Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/helyszin/mundo

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.