Ha a RavEra márkán múlik, életben marad tavaszig a party-kultúra

2020.12.02

Erős évbe került az elektronikus zene világa 2020-ban, ami teljes erővel sújtott le a klubokra, fellépőkre és szórakozókra egyaránt. A befékezés sokak számára fájó volt, de a türelem megtartása mellett akad lehetőségünk kifejezni a hovatartozásunkat, azt, amit az elektronikus zenével képviselünk.

Ugyanis az erős évbe kerülést egyenesen a révbe kerülés válthatja fel a RavEra ruházati márkának köszönhetően, mely már 2019 év végén elindult, de most kapott csak igazán szárnyra mind a kollekcióját, mind pedig a kollaborációit tekintve.

Az elsősorban sportos, utcai ruházatok egyaránt jó társunk lehet a hétköznapokban és majd egyszer, talán nem is olyan sokára az éjszakai életben is jó sort ölthetnek. Mindeközben a RavEra cuccok viselésével nem csak mi érezhetjük jól magunkat, hanem azt a kultúrát is életben tarthatjuk, ami felé a leginkább vágyódunk, amin keresztül megmutathatjuk a hovatartozásunkat.

A rave kultúra az önmegvalósításról szól, a márka tervezői pedig úgy döntöttek, hogy ezekben a nehéz időkben inkább rákapcsolnak, mint sem engedjenek a buli-korlátozásnak. Ezzel a nehéz időkben is összehozzák azokat a közös életérzésű embereket, akik jelenleg a tánctéren nem, de azon kívül találkozhatnak és azonosulhatnak az érzéseikkel.

Ezt az egységet alkotó szemléletet jól tükrözi, hogy a RavEra márka mellé olyan brand-ek is csatlakoztak saját kollekciójukkal, mint a Truesounds, a BeMassive vagy az Illegal Control csapat, de már úton van több producer, DJ saját tervezésű, egyedi ruhadarabjaival, relikviákkal, hogy a nagy csend idején valami kézzelfoghatót és testet ölthetőt alkossanak rajongóiknak.

A RavEra márka minden elektronikus zenei szereplő felé nyitott, így csapatok, fellépők, klubok is bátran kereshetik őket a jövőben való együttműködésre, melyet a raverashop@gmail.com címen tehetnek meg, remélve, hogy minél több elektronikus zenei szereplő e fajta önkifejezését elérheti majd a nagyérdemű.

A márka a széles választékú ruha és kiegészítő kínálata mellett zenei vonalon is igyekszik megszínesíteni ezeket a szürke napokat, ezért idén két alkalommal életre hívja a RavE Friday-t, amit online módon egy live stream során valósít meg, összekötve az otthoni szórakozást egy akciós virtuális shoppingolással. A termékek akciói kizárólag a live stream alatt lesznek elérhetők, így egyszerre nem csak minőségi elektronikát, hanem a belőle fakadó kreatív márka egyes elemeit is magunkévá tehetjük.

A RavE Friday eseményeken olyan fellépőket hallhatunk majd, mint Peter Makto, Metha, Gregory S, Raul Young vagy Fiba. Az első alkalom mindjárt december 11-én ér révbe, majd egy héttel később is bekapcsolódhatunk a zenés ruhaválogatásba.

Már ez az értékesítési forma is nagyon izgalmas és tökéletesen tükrözi azt a kreativitást, ami a RavEra eszme mögött fut. Minden továbbit meséljenek el a termékek, melyek között a raverashop.hu oldalon szelektálhatunk kedvünkre!

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

50 éves korában elhunyt DMX

2021.04.09.

50 éves korában elhunyt Earl Simmons, (1970. december 18.) ismertebb nevén DMX!

Előrendelhető Carl Cox 'Oh yes, oh yes!' című könyve

2021.03.25.

A könyv augusztusban érkezik és két változatban lesz elérhető

2022-ben tér csak vissza a Balaton Sound és a Telekom VOLT Fesztivál

2021.03.18.

Ahogy arra számítani lehetett, idén is sorra mondják le a nagy koncerteket és fesztiválokat szerte Európában.