Halálra késeltek egy 24 éves férfit az olaszországi Monegros fesztiválon!

2015.06.05

Több helyről is érkezett beszámoló, miszerint az olasz fesztiválon egy összetűzés következtében megkéseltek egy 24 éves férfit, aki bele is halt a sérülésbe.

A nápolyi illetőségű fiatalembert, Antonia Franzese-t a mellkasán szúrták meg, és két további férfi – egyikőjük valószínűleg Franzese bátyja – szintén megsérült, őket kórházban ápolják. Néhány órával az incidens után a szervezők le is állították a fesztivált, amely Casertában, az Old River Parkban került megrendezésre június 1-2. között. A szervezők az alábbi hivatalos közleményt rakták ki a Facebook oldalukra: „Sajnos a rendezvényt egy súlyos, erőszakos incidens zavarta meg. Frankie a mi családtagunk is volt, és most elvesztette az életét egy olyan dolog miatt, amely nagyon messze áll az elektronikus zene szenvedélyétől, amelyen mind közösen osztoztunk. A rendezvényt természetesen néhány órára felfüggesztettük biztonsági okokból, hogy így biztosítsuk a rendet, mialatt az emberek elhagyják a fesztivál területét, ezzel megelőzve azt, hogy még súlyosabb katasztrófa következzen be az események hatására. Frankie családja és barátai mellett állunk ebben a szégyenteljes időben! Ez az esemény távol áll tőlünk, a rajongóinktól és mindattól, amit klub kultúrának hívunk, amelyet annak ellenére is szeretnénk folytatni, hogy ezen a napon olyan történt, amelyet elképzelni is nehéz.” Maceo Plex csak kis idővel a történtek után tudta meg, mi történt, Facebook oldalán azonnal reagált is a történtekre, kijavítva ironikus köszönetnyilvánítását a rendezők felé: „Köszi Monegros – Olaszország! Jól éreztem magam, de csak most olvastam, hogy sajnálatos módon egy embert megöltek a bulin, nekem nem szóltak róla korábban, és részvétemet fejezem ki az áldozat családtagjai és a barátai iránt. Lehet szólniuk kellett volna, miközben zenélek, de a szervezőket biztosan jobban lekötötte, hogy uralják a helyzetet.”
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Zamárdiban marad a Balaton Sound!

2021.09.22.

A helyiek megszavazták és a Sound mellett döntöttek.

The Etiket w/ TRYM @ Dinamo, 2021.10.02.

2021.09.16.

A techno és a hardtrance határait elmosó, a már megszokott acid-érzékenységgel kombinált “Sparkling Waterboy” Trym a francia újgenerációs techno művészek egyik vezető arca.