Hazai előadó trakcje is helyet kapott Sam Paganini kiadójánál, a JAM-nél!

2020.01.12

 Episode1 'Panique' című trackje landol a JAM VOL. 3. válogatásán, ami digitálisan és bakeliten is elérhető lesz.

Januárban jelenik meg Sam Paganini JAM kiadójánál egy 4 trackes válogatás, amire Paganini egy hazai producer munkáját is beválasztotta. Így Episode1 lett az első hazai előadó, akinek a JAM-nél jelenik meg zenéje. Amellett, hogy Paganini megjelenteti, természetesen rendszeresen játsza is Ádám zenéit, ami most decemberben, a Bónusz Fesztiválon sem maradt el. 

Megkérdeztük Ádámot, hogy éli meg ezt a dolgot, mint producer, hogy egy ilyen neves kiadónál jelenik meg a zenéje és pörgetik is rendszeresen jobbnál-jobb nevek a világon mindenhol. Természetesen hatalmas örömmel tölti el és egy kicsit mesélt is a megjelenés történetéről is.

"Bohumil kiadójában a TanzTraum Records-on, a már megjelent “The Jungle” EP-n található “Obscurity” című zene feedbackjével kezdődött, megkérdeztem egyik nap, hogy milyen reakciók jöttek vissza a kiküldött “The Jungle” EP promojára, azt a választ kaptam, hogy Sam Paganini 10/10-re értékelte az “Obscurity”-t, és le is töltötte.

Örültem neki és a tény, hogy letöltötte a zenét, elkezdett foglalkoztatni. Annyira, hogy álmodtam is róla! Azt álmodtam, hogy reggel amikor felkelek, akkor Sam Paganini Instagram sztorijában meg fogom hallani az “Obscurity”-t.  Reggel felkeltem, megnyitottam az Instagramot és ez volt az első dolog, ami szembejött: Sam Paganini pörgeti az “Obscurity”-t. - mesélte örvendezve Ádám. Természetesen remegtem a boldogságtól, de észben tartottam, hogy amennyiben egy hétvégén ötszázezer track szól egy klubban, akkor az, hogy ezek között ott van az én zeném is, nem jelent sokat.

Hétvégéről hétvégére figyeltem az instagram sztorikat, hátha Paganini játssza megint. Így is történt: játszotta újra és újra! Tudatosult bennem, hogy addig kell új promokat küldenem Neki, ameddig játssza az “Obscurity”-t. Így nagyobb eséllyel fogja meghallgatni. Számoltam a heteket. Egyszercsak megjött az értesítés a soundcloudomon, hogy Sam Paganini letöltötte a trackem. Tovább böngésztem az Instagrammot és el is jött a várva várt pillanat. Meghallottam ismét az egyik művem Paganini sztorijában. Ez akkor történt, amikor az ADE (Amsterdam Dance Event) zajlott. Ettől kezdve már csak reméltem, hogy fel fogják velem venni a kapcsolatot.Jól álltak a csillagok –
jegyezte meg Ádám – mert közelgett a Bónusz Fesztivál, amely épp annyi idős, mint én és ahol 4 évvel ezelőtt még buliztam. A fesztiválon Sam Paganini is ott volt a fellépők között. Tehát Paganini a saját hazámban egy mindenki által jól ismert fesztiválon játszotta le a Panique-t. Hatalmas érzés volt! Igyekeztem a fesztiválon személyesen találkozni Paganinivel és sikerült is. Majd a találkozásunk után két héttel felvetette, hogy megjelentetné a zenémet, amely a Panique címet kapta, a saját kiadójában, a FOUR ON JAM03 válogatásban. Természetesen beleegyeztem! Jött a szerződés, mindent aláírtunk, majd Sam kiküldte egy korlátozott listára. Teltek, múltak a hetek és minden héten más neves DJ játszotta, például Richie Hawtin, Klaudia Gawlas, Amelie Lens és Ramiro Lopez is. Továbbá The Advent is azt mondta, hogy szép munka.

Amire nagyon büszke vagyok még, az az, hogy a zene meg fog jelenni bakeliten is. Ezt ki fogom rakni a falamra és mindig ránézek majd, ha éppen nem megy a zeneírás…"

Nagyon büszkék vagyunk Ádámra, további sok sikert kívánunk Neki a zenéivel, csak így tovább!

Facebook: https://www.facebook.com/episode1official/
Instagram: https://www.instagram.com/episode1_official/
Soundcloud: https://soundcloud.com/episode1official
Beatport link: https://www.beatport.com/track/panique-original-mix/12947702

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Sun & Soda w/ Adriatique (4hrs set) @ Akvárium Klub, 2021.09.04.

2021.07.20.

A Sun & Soda (powered by Heineken) bemutatja: ADRIATIQUE (4hrs set) & Secret Factory // Denes Toth

Sun & Soda w/ Sasha @ Akvárium Klub, 2021.08.14.

2021.07.20.

A Sun & Soda Official (powered by Heineken) bemutatja: SASHA

Amelie Lens, Farrago @ Cinema Hall, 2021.08.19.

2021.07.20.

AMELIE LENS back in Budapest - 2021. Aug. 19. - Cinema Hall