Hazai fellépőket is meginvitáltak a romániai Electric Castle fesztiválra!

2018.03.10

Az Electric Castle hatodik alkalommal látogat el Európa egyik leglátványosabb fesztiválhelyszínére, és egy hihetetlenül sokszínű line-uppal és összesen hét színpaddal várja a látogatókat. Az Electric Castle egyik headlinerje a slágerlisták üdvöskéje, a csodálatos hangú Jessie J lesz.

Idén nyáron július 18-22. között a XV. századi erdélyi kastély több stílusban is világsztárokat vonultat fel: fellép a Groove Armada, Mura Masa, a Nothing But Thieves, valamint Romare, Richie Hawtin és még sokan mások.

JEGYVÁSÁRLÁS: http://meex.hu/jegyek/electriccastle

A tech-park a legújabb VR és játék konzolokkal, valamint jóga-, filmezési- és étkezési lehetőségekkel várja a vendégeket, amelyekkel napközben foglalhatják el magukat a fesztiválra látogatók.

Az erőteljes hangzású Jessie J készen áll arra, hogy nyers és elsöprő fellépést adjon olyan pop himnuszokkal megspékelve, mint a Domino, a Price Tag vagy a Do It Like a Dude, valamint valószínűleg közelgő albumáról, a R.O.S.E.-ról is biztos hallunk majd jó pár dalt.

A világot domináló Groove Armada is csatlakozik, hogy fantasztikus party hangulatot csináljon, és a több hangszeren is kiválóan játszó zenész/producer és A-listás közreműködő Mura Masa is ott lesz, hogy trópusi house himnuszokat és hamisítatlan nyári vibrálást hozzon a fesztiválra. Az alternatív indei rock csapat, a Nothing But Thieves is fellép és visszatér a párizsi nu-jazz specialista St. Germain, valamint a hamburgi electro veterán duó, a Digitalism fellépését is hiba lenne kihagyni.

A minimal house keresztapja, Richie Hawtin is zenél majd, egy nagy dózisú techno szettet várunk tőle, amelyet a megszokott audiovizuális látványvilág kísér majd, míg Excision egy hasonlóan lenyűgöző, de basszus vezérelt szettel rázhatja majd fel a közönséget.

A francia producer és future-house úttörő Tchami is csatlakozik a fesztivál line up-jához, hogy egy masszív szettet adjon, és ott lesz még Alison Wonderland, valamint az olasz elektro duó The Bloody Beetroots is felbukkan majd megszokott maszkjukban. Mark System, LSB, Technimatic, Spectrasoul mind súlyos basszusokat fog majd pakolni, de ott lesz rajtuk kívül Bakermat, Chris Lorenzo, Fabio Florido és Shiba San is.

Zed Bias és Romare lelkes előadásai biztosan színt hoznak majd a kastély falai közé, csakúgy, mint a szimfonikus pop trió Son Lux és a Dub Pistols előadásai. Vadonatúj hangzást és parázs hangulatot hoz magával Múm, Elderbrook és Hayden James is, míg a dán elektro-pop trió, az Off Bloom fellépése nagy oktánszámú szettet ígér.

További bejelentett fellépők még: Halott Pénz, Raresh, Little Big, Kensington, Yonaka, The Last Internationale, My Baby, Kabatronics, Idles, Fabio Floride, Pillowtalk, Agent Fresco, Fran Palermo, Lowqui MC, Middlemist Red, DJ Cam, Buscemi és Boca 45.

Az Electric Castle korábban is bejelentett jó néhány fellépőt, közülük is kiemelkedik a reggae szupersztár Damien Marley, illetve a London Grammar valamint Netsky. Mellettük még biztosan fellépnek: Wolf Alice, JP Cooper, The Horrors, Cancer Bats és még sokan mások. A Hangar Stage a drum and bass legjobb neveivel várja a rajongókat: a Hospitality Records sztárjai közül fellép London Electricity, High Contrast, Krakota & Makoto, MC Dynamite & Ruthless MC.

A fent felsorolt fellépők, akik a különböző stílusok széles skáláján egyaránt minőséget képviselnek, és együttesen egy fantasztikus partival készülnek, amely a csodálatos Bánffy-kastélyban megrendezve magával ragadó élményt kínál.

JEGYVÁSÁRLÁS: http://meex.hu/jegyek/electriccastle


TOVÁBBI CIKKEK

Jön a Tale Of Us, Mochakk és Jeff Mills is a Szigetre!

2023.03.14.

Az új bejelentéssel kiegészült a Nagyszínpad headlinereinek listája és számos további izgalmas név is érkezett.

Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a nyáron a saját fesztiválján

2023.03.10.

A techno zseni, Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a Karren Maar Fesztiválon egy több mint 11 órás szettel.

Éljenek a nők! - Így köszöntötte a nőket a DAAD Gathering nőnap alkalmából

2023.03.08.

Hiánypótló fesztivált indított utjára az OZORA fesztivál legénysége Dádpusztán 2021-ben!