Idén is dübörög a tavaly indított Balaton Sound Boat Parties!

2017.03.24

A Sound minden napján 2017-ben is kifut a Balaton vizére a tavaly teltházas bulikkal debütáló exkluzív Party Boat, a fedélzeten olyan sztárokkal, mint Max Cooper, Jan Blomqvist, Eelke Kleijn, Sasha vagy az Art Department. Európa legjobb vízparti bulifolyama idén július 5-9. között várja a látogatókat Zamárdi "fesztiválbeach"-én. 

Július 5., szerda: Max Cooper
Július 6., csütörtök: Jan Blomqvist (dj set)
Július 7., péntek: Art Department 
Július 8., szombat: Eelke Kleijn 
Július 9., vasárnap: Sasha

A nyár legbulisabb Balaton-parti napjait ígéri idén is a Sound, nemzetközi sztárfellépők hosszú sorával, egyedi, a partra és a stégekre varázsolt fesztiválbeach-csel és a hajnalba nyúló partiknak keretet adó, fantasztikus balatoni naplementével. Tavaly azonban már a Balaton víztükre is programhelyszínné vált, kifutott ugyanis a Party Boat, egy exkluzív bulihajó, mely a nagy sikerre való tekintettel idén is vízre száll, a fedélzetén nap, mint nap más sztár DJ-vel. Az idei Boat Party a tavalyinál is nagyobb neveket kínál: fellépője lesz a legutóbbi lemezét tavaly megjelentető, 10 éve aktív londoni techno és ambient DJ, Max Cooper. A melankolikusabb elektrót Jan Blomqvist hozza el, ezúttal egy DJ-set formájában, de fellép még a sokszínű és izgalmas zenékben utazó Art Department is. A hétvégén a rengeteg reklám- és filmzenét is író DJ – producer Eelke Kleijn és a legendás wales-i DJ, Sasha készül külön bulival a partihajón. 

A Sound feelingjét a Balaton közepéig behajózó katamarán délutánonként fut ki a vízre, a kikötőig és vissza transzfer szállítja az utasokat, a hajón koktélbár és chillezésre kialakított terület csábítja a vendégeket, viszont csak 300 főt engednek fel a fedélzetre és emlékezve a tavalyi érdeklődésdömpingre, érdemes idén mihamarabb lecsapni a jegyekre. A fesztiválbérleteseknek olcsóbb, a többi részlet pedig itt: www.balatonsound.hu

További információk: http://sziget.hu/balatonsound/info/boat_party/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/857556864384309/

Start: Siófok hajóállomás, minden nap 16-19 óráig (beszállás 16.00-tól) Belépő limitált számban váltható!
Jegyár július 4-ig Balaton Sound bérlettel: 7500 Ft / 25 EUR, Balaton Sound bérlet nélkül: 10 500 Ft / 35 EUR
Jegyár július 5-től Balaton Sound bérlettel: 9000 Ft / 30 EUR, Balaton Sound bérlet nélkül: 12 000 Ft / 40 EUR
 
A hajójegy tartalmazza a transzferbusz árát is, amely minden nap 15-16 óra között szállítja az utasokat a fesztiválról a siófoki BAHART kikötőbe. 19-20 óra között érkeznek vissza a transzferbuszok a siófoki hajóállomásról a fesztiválra.
 

TOVÁBBI CIKKEK

Billie Eilish, Sven Väth és Moderat is a 2023-as Szigeten

2022.12.01.

Aktuális sztárok, nagy közönségkedvencek és feltörekvő, izgalmas előadók, a műfaji sokszínűség jegyében.

Refactore x BASSIANI pres. Schacke, NDRX b2b Kancheli @ Arzenál, 2022.12.23.

2022.11.30.

REFACTORE X BASSIANI pres. Schacke, NDRX b2b KANCHELI