Idén is vegytiszta techno rave-vel indítja a nyarat a DumDum Electronic Music Fest

2018.05.01
 
Közel egy évtizede, hogy fundamentális szerepet tölt be Magyarország elektronikus zenei életében a DumDum Electronic Music Fest, amely idén június 01-jén, kilencedik alkalommal fogja újból igazolni: Győr kétségtelenül az egyik legmagasabb fellegvár a magyar underground technoban.
 
 
Hogy mindez mennyire igaz, mindenki számára világossá válik, ha rátekint a line up-ra, hiszen a kortárs techno két legaktuálisabb neve fog Győrbe érkezni: Rebekah, aki talán a legfontosabb és az egyik leghitelesebb női előadója jelen pillanatban a stílusnak, Dax J, aki ugyancsak a legszámottevőbb hatású producerek között ismert ma Berlintől New Yorkig, illetve Insolate, aki egy egészen ínyenc húzás a mindenkori felhozatalból.
 
Ezúttal sem történt fukarkodás a hazai előadók színességével sem, ugyannis Rebekah, Dax J és Insolate mellé jön hazánk elsőszámú nemzetközi techno exportja, vagyis Jay Lumen, a Deadcode vezér HOT X, természetesen a házigazda Sikztah, az ugyancsak figyelemreméltó nemzetközi sikerekkel bíró Steam Shape, valamint David Temessi, Akos Wex, illetve Depthon is.
 
A 12 órán át tartó, megalkuvást nem tűrő techno rave, ahogy azt megszokhattuk, idén sem lesz egy perccel sem rövidebb, a hangerőt és minőséget idén is a VOID Acoustics Hungary fogja szavatolni, a helyszín pedig ezúttal is a félig szabadtéri Mundo lesz.
 
A nyár legelső igazi elektronikus zenei támadása így ezúttal is a DUMDUM lesz a fesztiválszezon élén, 2018. június 01-jén, pénteken, amelyre már elérhetőek az online jegyek a www.oneticket.hu rendszerében.
 
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Elnézést kért Solomun, amiért iszlám imára hívó zenét játszott a szettjében

2018.07.12.

A Diynamic főnöke az olaszországi Kappa Futur Festival keretén belül zenélt múlt szombaton

Átlépte a tízmilliós határt a Discogs adatbázisa

2018.07.12.

Naponta 4-5 ezer új megjelenés kerül fel az oldalra a szerkesztők elmondása szerint.

Sven Väth és Ibiza, avagy hogyan változtatta meg egy érme egy 16 éves srác életét és karrierjét

2018.07.05.

Sven Väth, aki fanatikusa a zenének, esztéta és látnok is egyben.