Idén is vegytiszta techno rave-vel indítja a nyarat a DumDum Electronic Music Fest

2018.05.01
 
Közel egy évtizede, hogy fundamentális szerepet tölt be Magyarország elektronikus zenei életében a DumDum Electronic Music Fest, amely idén június 01-jén, kilencedik alkalommal fogja újból igazolni: Győr kétségtelenül az egyik legmagasabb fellegvár a magyar underground technoban.
 
 
Hogy mindez mennyire igaz, mindenki számára világossá válik, ha rátekint a line up-ra, hiszen a kortárs techno két legaktuálisabb neve fog Győrbe érkezni: Rebekah, aki talán a legfontosabb és az egyik leghitelesebb női előadója jelen pillanatban a stílusnak, Dax J, aki ugyancsak a legszámottevőbb hatású producerek között ismert ma Berlintől New Yorkig, illetve Insolate, aki egy egészen ínyenc húzás a mindenkori felhozatalból.
 
Ezúttal sem történt fukarkodás a hazai előadók színességével sem, ugyannis Rebekah, Dax J és Insolate mellé jön hazánk elsőszámú nemzetközi techno exportja, vagyis Jay Lumen, a Deadcode vezér HOT X, természetesen a házigazda Sikztah, az ugyancsak figyelemreméltó nemzetközi sikerekkel bíró Steam Shape, valamint David Temessi, Akos Wex, illetve Depthon is.
 
A 12 órán át tartó, megalkuvást nem tűrő techno rave, ahogy azt megszokhattuk, idén sem lesz egy perccel sem rövidebb, a hangerőt és minőséget idén is a VOID Acoustics Hungary fogja szavatolni, a helyszín pedig ezúttal is a félig szabadtéri Mundo lesz.
 
A nyár legelső igazi elektronikus zenei támadása így ezúttal is a DUMDUM lesz a fesztiválszezon élén, 2018. június 01-jén, pénteken, amelyre már elérhetőek az online jegyek a www.oneticket.hu rendszerében.
 
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Élménybeszámoló az idei Defected Fesztiválról hazai szemszögből

2018.12.14.

Bejelentették a 2019-es Defected Fesztivál első fellépőit

Havi két partival tovább élhetsz!!!

2018.12.14.

Kéthetente egy élő koncertélmény segíthet akár kilenc évvel is meghosszabbítani a várható életkort.

Rawflex Music! Új hazai techno label Shabaam és Deep Colors gondozásában!

2018.12.07.

Ami idén tavasszal még csak egy gondolat és elképzelés formájában létezett, az mára már valóság!