Idén újra lesz 'zaj' a győri adventi vásárban!

2021.12.14
 
Idén újra lesz “zaj" a győri adventi vásárban! Mint ahogy az elmúlt 8 évben, ismét a jó szándék vezérel minket, és azzal tesszük, amiben még mindig nagyon jók vagyunk: TECHNO-val hozzuk össze a jó népet!
 
A már több, mint 20 éve elindított The Etiket sorozat volt hazánkban az első elektronikus zenei rendezvény, amelyik kiállt a gyermekek mellett és adományozásra invitált mindenkit a TECHNO erejével. Természetesen idén is a veleszületetten sérült kisgyerekek gyógyítását és rehabilitációját segítő Gézengúz Alapítvány-nak szervez gyűjtést. Ahogy pedig már megszokhattátok az adományozók sem távoznak üres kézzel, hisz a The Etiket bögre idén is jár mindenkinek, amiből a reggeli kakaó vagy kávé is jobban fog esni, tudva azt, hogy jó célt szolgáltunk vele.
 
Erre a példamutató estére fúzionál a The Etiket és a Souper csapata, hogy megmozgassa a jó szándékot, és egy jó hangulatú zenés-táncos közjótettre invitáljon mindenkit a győri adventi vásárba december 18-án szombaton 19:00h-21:00h-ig, a Dunakapu térre.
 
Várunk mindenkit szeretettel és sok techno-val!
 
★ Sikztah X Souper Krú ★
 
Facebook event: https://fb.me/e/1W5FjGmBc


TOVÁBBI CIKKEK

Egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2022.09.15.

Október 15-én, szombaton kerül megrendezésre a 2022-es BÓNUSZ Electronic Music Festival.

Amelie Lens lesz a következő előadó a Global Underground mixsorozatában

2022.09.08.

A 28 trackes válogatás, mely Antwerpenről szól, november 25-én debütál majd a Global Underground gondozásában.