Így néz ki az ország legújabb rendezvényhelyszíne, a Dinamo Event Hall!

2019.10.28

Nem kis várakozás után október 22-én elstartolt az ország legújabb rendezvényhelyszíne, a Dinamo Event Hall.

A nyitóbulin minden annyira patentul ment, hogy egy rossz szava nem volt senkinek, aki úgy döntött, hogy ide látogat az éjszaka folyamán. A felhozatal nagyon erős volt pont úgy, ahogy I Hate Models és a hazai csapat szettje is. Sikztah, Mankind, Man + Machine és Akos Wex is a keményebb trackjeit hozta erre az éjszakára, így a klub és a VOID hangrendszer is rendes kiképzést kapott, amin tökéletesen átment.

A történet pedig itt nem áll meg, november elsején újabb The Etiket veszi be a klubot, ahol a SHDW & Obscure Shape páros debütál Győr-Moson-Sopron megye székhelyén.  Az estére a kedvezményes jegyeket ide kattintva szerezheted be.

A hely belső dizájnere, tulajdonosa és megálmodója, Sikztah volt, aki már Győrben sikerre vitte a The Etiket, DumDum és a Rómerkvelle brandet is. Természetesen a techno és keményebb ütemek mellett a későbbiekben további zenei stílusok is szerepet kapnak úgyhogy érdemes lesz követni a közösségi média felületein. Lentebb pedig egy ízelítőt találsz képgaléria formájában, hogy mire számíthatsz ha úgy érzed Neked is ott a helyed. Továbbá Érdemes megnézni azt is, hogy a nyitó esten, hogy nézett ki: kattints ide az este galériájához.

A klub bérelhető, erről itt - hello@dinamo.wtf - vagy a facebookon írt üzenetben is érdeklődhetsz.

Facebook: https://www.facebook.com/dinamoeventhall/
Instagram: https://www.instagram.com/dinamoeventhall/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Amelie Lens érkezik Richie Hawtin helyett a B my Lake-re!

2020.07.09.

Richie Hawtin stúdió projektjei miatt lemondta az idei B my Lake fesztivált.

Az Electric Garden idén már két helyszínnel mozdít ki minket a komfortzónánkból

2020.07.09.

Ráadásul a keszthelyi Festetics-kastély kibővített idősávjában technózhatunk majd, egészen délutántól hajnalig.

Végre éjszaka is rúgjuk a homokot a Plázson!

2020.07.09.

Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak.