Ismét elindult Richie Hawtin CNTRL College Campus Tour-ja!

2015.04.15

Richie Hawtin és barátai idén tavasszal újraindították a CNTRL College Campus Tour sorozatot – ez egy különleges zenei rendezvény workshopokkal, vendég előadókkal, az este folyamán pedig természetesen fellépésekkel is. A CNTRL Tour nyolc egyetemet érint észak-amerikai útja során, köztük a Seattle-ben található University of Washington intézményt, április 22-én. A rendezvénynek a The Neptune ad otthont, ott lesz Dubfire, Chris Liebing, Ean Golden és természetesen maga Hawtin is.

A nappali rendezvények délben kezdődnek és ingyenesen, bárki által látogathatóak. Meg lehet tekinteni majd a legújabb produkciós felszereléseket, a bemutató házigazdája minden esetben egy különleges vendég lesz majd a turné előadói közül, és egy interaktív részt is tartalmaz majd, ahol Hawtin beszélget a vendégeivel. A show maga este 8-kor kezdődik, a jegyek árusítása már folyamatban van. Aki nem lehet ott Seattle-ben a Decibel Festival-on, hogy élőben legyen ott Hawtin fellépésén, remek alkalom arra, hogy mégis lássa őt munka közben. A techno nagyura reméli, sikerül majd inspirálnia és tanítani a rajongókat, akik ott lesznek a CNTRL Tour rendezvényeken és meghallgatják a különbözői zenei témákról szóló előadásokat, mint a zenekészítés, technológiai fejlesztések vagy az EDM zeneipar üzleti oldala. Bárkinek, aki producer szeretne lenni, hiba lenne kihagyni ezt. Hányszor adatik meg ugyebár a lehetőség, hogy világklasszisok adják át tudásukat? „Remélem, hogy az emberek majd úgy hagyják el a CNTRL Tour-t, hogy jobban megértik és értékelik majd az egyedi kreativitást, amelyet minden egyes előadó beletesz a saját show-jába. Reméljük, hogy néhányan a résztvevők közül kedvet kapnak majd, hogy megtegyék a következő lépést és kipróbálják saját kreativitásukat is.”mondta zárásként Hawtin. A turné állomásai Április 15. - Szerda BOSTON - Berklee College of Music / Middle East Downstairs Richie Hawtin Matthew Dear Matador Ean Golden Vendég előadó: Michael Bierylo, Chair, Electronic Production and Design – Berklee College of Music Április 16. - Csütörtök PENN STATE - Penn State University / Levels Richie Hawtin Matthew Dear Matador Ean Golden Április 17. - Péntek NEW YORK - NYU / Webster Hall Richie Hawtin Francois Kevorkian Ean Golden Dantiez Saunderson Április 18. - Szombat MONTREAL - Concordia / New City Gas Richie Hawtin Marc Houle (Live) Ean Golden Mateo Murphy Vendég előadó: Blue Hawaii Április 19. - Vasárnap TORONTO - University of Toronto / Coda Richie Hawtin Marc Houle (Live) Justin James Ean Golden Április 22. - Szerda SEATTLE - University of Washington / Neptune Theatre Richie Hawtin Dubfire Chris Liebing Ean Golden Április 24. - Péntek SAN FRANCISCO - San Francisco State University – Music/Recording Industry Program/ DNA Richie Hawtin Chris Liebing Matrixxman Ean Golden Április 25. - Szombat LOS ANGELES - UCLA / Hollywood Palladium Richie Hawtin Chris Liebing Victor Calderone Ean Golden Lee K Vendég előadó: Grimes
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Zamárdiban marad a Balaton Sound!

2021.09.22.

A helyiek megszavazták és a Sound mellett döntöttek.

The Etiket w/ TRYM @ Dinamo, 2021.10.02.

2021.09.16.

A techno és a hardtrance határait elmosó, a már megszokott acid-érzékenységgel kombinált “Sparkling Waterboy” Trym a francia újgenerációs techno művészek egyik vezető arca.