Jay Lumen csatlakozott az ikonikus Pan-Pot duó Second State kiadójához

2020.08.04

Jay Lumen csatlakozott a méltán ikonikussá vált Pan-Pot duó által menedzselt Second State kiadóhoz. Így a Drumcode mellett immár a techno szcéna másik irányadónak számító kiadója is fémjelzi a nevét.
Jay így olyan nevekhez csatlakozott, mint Amelie Lens, Klangkuenstler, Joseph Capriati, Industrialyzer, Stephan Bodzin, The Advent, Nicole Moudaber, Wehbba, vagy maga Pan-Pot.

Jay Lumen igyekszik a jelenleg nem túl üdítő helyzetet is a lehető leghasznosabban tölteni.
A világ legtöbb táján állnak a rendezvények és itthon még az 500 fős rendezvényekkel is a világ "szerencsésebb" országai közé tartozunk, így a partyélet finoman szólva sincs a csúcson.

Jay ezt az időszakot a jelenlegi szabályozás által engedett fellépések és heti stream műsora mellett kreatívan, javarészt a stúdiójában tölti és egyre másra új dalok kerülnek ki a kezei közül. Így nem csoda ha sorban állnak a tervezett és elkészült kislemezek.

Persze Jay Lumen szinte felsorolhatatlan sikerekkel büszkélkedhet. DJ-ként körbejárta a világot Ausztráliától, Ázsián, Afrikán át, Dél- és Észak-Amerikáig, miközben Európát is számtalanszor átszelte.
Ugyanakkor producerként megszámlálhatatlan No.1 és Top10-es dalt szerzett és még a Billboard legjobb 10 dala között is szerepelt.
Számtalan kolléga mellett a Pan-Pot is játszotta dalait így nem csoda, hogy felfigyeltek a munkásságára.

Így hát Jay Lumen csatlakozott a Pan-Pot által tulajdonlott Second State kiadóhoz.
Innen indult el Amelie Lens igazi sikere a "Contradiction" kislemezzel, de Roberto Capuano és Luigi Madonna "Midfield" dala is itt vált világhírűvé és Klangkuenstler is a Second State istállójában lépett be igazán a techno világába.
Így Drumcode és Second State artistként - megannyi más kiadó előadójaként is - méltán jegyzik Jay Lument az igazán termékeny és tehetséges DJ művészek körében.

Ő maga ezekkel a szavakkal kommentálta a hírt:

"Utoljára talán Los Angelesben az Exchange klubban játszottam együtt a Pan-Pot duóval. Igazán jó fejek voltak és mondták, hogy mennyit játszották a Dark Rooms dalomat annak idején és, hogy a Consciousness, a Balance és egy csomó dalom tetszik nekik.
Akkor még nem gondoltam, hogy számítanak rám a Second State esetében.
Igazán jól esik, hogy ez az idő is eljött. Köszönöm nekik! :)"

Jay Lumen daláról annyit lehet tudni, hogy a tervek szerint idén decemberben jelenik majd meg a Second State kiadónál, jelenleg több információ még nem áll rendelkezésre.
Persze addig még saját Footwork kiadójánál is hallhatunk tőle újdonságokat, de egyéb még nem publikus megjelenések is várhatóak hamarosan.


TOVÁBBI CIKKEK

Billie Eilish, Sven Väth és Moderat is a 2023-as Szigeten

2022.12.01.

Aktuális sztárok, nagy közönségkedvencek és feltörekvő, izgalmas előadók, a műfaji sokszínűség jegyében.

Refactore x BASSIANI pres. Schacke, NDRX b2b Kancheli @ Arzenál, 2022.12.23.

2022.11.30.

REFACTORE X BASSIANI pres. Schacke, NDRX b2b KANCHELI