Jay Lumen Peruban és Kolumbiában kezdte meg az újévet, és mellesleg vezette a Millennium Falcont is

2020.01.14

Jay Lumen Dél-Amerika két talán legpezsgőbb országában, Peruban és Kolumbiában kezdte meg 2020-as turnéját. Mindkét országban igazán átütő helyszínen és hatalmas érdeklődés mellett léphetett fel és többek között lejátszotta többszörös No.1 dalát a "Planet III" című felvételt is, mely cikkünk keltekor immár több, mint 2 hónapja szerepel a Beatport techno Top 10-ében.

Úgy tűnik, Jay Lumen 2020-ban sem tervezi, hogy alacsonyabb fokozatba kapcsol, sőt.
Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy január elsején már el is indította az évet a - legendás Far Away fesztiválokat jegyző - Fiesta Is organizáció rendezvényén, a perui Limában, hogy pár nappal később Kolumbiában folytassa turnéját, az új generációs fesztiválok egyik legígéretesebbjén, a Blackbox Festival-on.

Ide kattintva is nézhettek egy rövid videót Jay perui bulijából.

Mindkét helyszín több ezer embernek adott otthont, ami nem is csoda, hiszen amellett, hogy dél-amerika köztudottan az underground elektronikus zene egyik legmeghatározóbb régiója, Jay Lumen neve is igen előkelően cseng mindkét országban.

Jay mind Peruban, mind Kolumbiában számtalanszor játszott már.
Kolumbiában többek között szerepelt Richie Hawtin legendás Minus kiadójának turnévendégeként, míg Limában rendszeresen színpadra áll a Far Away fesztivál több tízezres tömege előtt is. Így a közönség rendszeres visszatérőként üdvözölhette őt a dél-amerikai atmoszférában.

Persze a turné "hevében" pár nap pihenőt is beiktatott, ami mindenkinek kell. Jay Lumen-ről tudható, hogy nagy filmrajongó, így nem csoda, hogy visszalátogatott a floridai Universal Studio parkjába és megnézte a Disney's Hollywood Studios legújabb szenzációját a Star Wars: Galaxy's Edge attrakcióját is, ahol a teljes életnagyságban felépített Millennium Falcon-t is láthatta és még vezetni is volt szerencséje a legújabb "ride" keretein belül.

Ő maga ezekkel a szavakkal kommentálta az évkezdést:

"Mindenkinek köszönöm, aki velem ünnepelte az újesztendőt Dél-Amerikában és ezúton kívánok Boldog, Békés és Egészségben, Szeretetben gazdag 2020-as évet mindenkinek! Remek 12 hónapon vagyok túl és szerencsére az idei év is fantasztikusan indult. Imádom mind Perut, mind Kolumbiát és hihetetlenül intenzív bulikon játszhattam mindkét országban, fantasztikus közönségek előtt. Persze az sem volt hátrány, hogy Kolumbiában éjjel is 28 fok volt, így egy kicsit kiszakadhattam az európai télből. :) Ami pedig a pihenést illeti, a Universal mindig óriási élmény a Disney új Star Wars: Galaxy's Edge az összes attrakcióval pedig visszahozta a gyermekkoromat. A felépített város, az életnagyságú Millennium Falcon, amit egy rideon vezetni is lehet, az X-wing és még sorolhatnám. Akárcsak az Avatar felépített  Pandorája, vagy az hogy repülhetünk Ikran (Montain Banshee) hátán egy 4D attrakcióval. Hihetetlen érzelmeket éltem meg.
Nem is kívánhatnék jobb kezdést az újévre. :)"


Mindezek mellett arról szinte már nem is kell beszélnünk, hogy többszörös No.1 dala a "Planet III" 2020-ban is a Beatport legjobb 10-e között szerepel, ezzel immár több, mint 2 hónapja tartva ezt a pozíciót. Legfrissebb megjelenése pedig alig pár napja látott napvilágot és máris Beatport techno release chart-jának Top10-ében landolt.

Szóval úgy tűnik, hogy 2020 ismét sok jót ígér Jay Lumen-nek. Sok sikert kívánunk neki!


TOVÁBBI CIKKEK

Újabb fellépők csatlakoztak a Szigethez

2023.05.09.

Számos területen megújulás jellemzi az idei Szigetet!

Historical Tales with Giolí & Assia @ Budai Vár, 2023.08.26.

2023.04.26.

Historical Tales with GIOLI & ASSIA - Buda Castle - 26. August 2023

Historical Tales with Hernan Cattaneo @ Budai Vár, 2023.07.08.

2023.04.26.

HERNAN CATTANEO (all day long !)